Szereted a selyem szatén, fényes anyagú ruhákat?

válasza:

válasza:Nem.
Egyrészt a legtöbb müanyag, ami igen kényelmetlen, másrészt utálom, ha csúszkálnak a ruhadarabok össze-vissza

válasza:Nem, nem szeretem.
Selymet is csak bélésben, de igyekszem Jacquard-jellegű szövetekre cserélni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itthon mennyire elfogadott az ilyen fényes selyem szerű férfi Zara szett?Hova érdemes ezt felvenni?Nem túl pizsama hatású?
Legyen az akár egy nyári ruha, blúz, szoknya, nadrág, vagy akár éjszakai viselet, pizsama, hálóing. Lényeg, hogy ilyen selymes fényes anyagú legyen
Vannak olyan pasik, férfiak akik szoktak viselni ilyen selymes szatén szerű anyagú ruhadarabokat? Gondolok itt pl boxer, vagy pizsama, esetleg nyáron rövidnadrág short, vagy alkalmi ing. Tudom, nem gyakori azért kérdezem:)
Egyre több helyen látom, ráadásul még férfi modellben is, de nem tudom mi a jó benne? Vékony, hideg, csúszós az anyaga. Akinek van árulja már el mi jó benne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!