Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szereted a selyem szatén,...

Szereted a selyem szatén, fényes anyagú ruhákat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miket szeretsz viselni?

szept. 1. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon ritka belőlük az, ami nem hálóingnek néz ki.
szept. 1. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyrészt a legtöbb müanyag, ami igen kényelmetlen, másrészt utálom, ha csúszkálnak a ruhadarabok össze-vissza

szept. 1. 20:14
 3/6 Noren1989 ***** válasza:

Nem, nem szeretem.

Selymet is csak bélésben, de igyekszem Jacquard-jellegű szövetekre cserélni.

szept. 1. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem
szept. 2. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Másokon szeretem, magamon ritkán, mert a legtöbb csak tökéletes alakon és kis melleken áll jól. Valahogy rajtam nem szép az esésük (múltkor mellett kiselejteznem egy blúzt, ami még tűrhetően állt, de az sem volt az igazi).
szept. 4. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Én igen. Pizsama ágyneműm is szép fényes selymes, csúszik de nekem pont ez tetszik benne:) Nyáron sűrűn hordtam ilyen szatén anyagú ruhákat, nadrágokat, topokat.
szept. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Milyen ez a szett?

Itthon mennyire elfogadott az ilyen fényes selyem szerű férfi Zara szett?Hova érdemes ezt felvenni?Nem túl pizsama hatású?

Nők, csajok körében menyire elfogadott, divat selyem szatén ruhák viselése?

Legyen az akár egy nyári ruha, blúz, szoknya, nadrág, vagy akár éjszakai viselet, pizsama, hálóing. Lényeg, hogy ilyen selymes fényes anyagú legyen

Férfiak, pasik körében mennyire elfogadott, vagy gyakori a selyem?

Vannak olyan pasik, férfiak akik szoktak viselni ilyen selymes szatén szerű anyagú ruhadarabokat? Gondolok itt pl boxer, vagy pizsama, esetleg nyáron rövidnadrág short, vagy alkalmi ing. Tudom, nem gyakori azért kérdezem:)

Mi a jó a selyem pizsamában?

Egyre több helyen látom, ráadásul még férfi modellben is, de nem tudom mi a jó benne? Vékony, hideg, csúszós az anyaga. Akinek van árulja már el mi jó benne?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!