Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok ti koliban miben alszotok?

Srácok ti koliban miben alszotok?

Figyelt kérdés
Nálunk csak én alszom pizsamában a többiek boxerben.
szept. 2. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Itthon pizsamában, koliban is gondolom abban aludnék, ha oda járnék
szept. 2. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Ágyban.
szept. 2. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb kollégiumban ma már boxerben, vagy meztelenül alszanak.

Főleg azért, mert a fiúk közül egyre többen elhíznak, így a háj alapból szigeteli a hőt -és melegíti a testet. Ezért plusz ruházatot, pizsamát–pólót már nem szeretnének magukon tudni, a zsír éppen elég a "szigeteléshez".

szept. 4. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én itthon is alsógatyában alszom. Ha hűvösebb van, akkor egy régebbi kinyúlt pólót felveszek. Külön pizsamám nincs. Pedig nem vagyok dagi.
tegnap 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Ha nincs nálatok váltás fehérnemű, hány napig alszotok ott valahol (fiú / lány)?

Mondjuk lementek bulizni egy ismerőshöz péntek este, de a baráti társaság ott helyben kitalálja, hogy aludjatok is ott. Aztán másnap is telik az idő, és unszolnak, hogy maradj vasárnapig. Fogkefe nem gond, mert az van nálad, tusfürdő meg akad másoknál, de váltás...

Tudnátok linkelni olyan női szettet/pizsit amiben a párotoknál alszotok/ örülnétek ha olyanban aludna?

Elkezdenénk egymásnál aludni de eddig szakadt foltos kiselejtezett pólókban, teknősös pizsigatyában stb aludtam otthon. Kényelmes es nemnlátja senki. De szeretnék igényesebb lenni és vonzóbbnak érezni magam. Találtam szexibb szetteket neten de azok pántosak-rövidek és...

Fiúk miben alszotok?

Éjszakára mit szoktatok felvenni alváshoz? Reggel szoktatok boxert cserélni? 18/f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!