Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem illene tévében valamennyir...

Nem illene tévében valamennyire felöltözni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Azt lenyelem, hogy nincs nyakkendő, csak kigombolt ing. Esetleg csak ing. De ennél lejjebb szerintem nem kéne menni. Komoly felnőtt emberek mennek nyilatkozni néha pl. pólóban, és/vagy bermudában, nem csak 40 fokban, és megtisztel minket, ha sneakert vesz fel, nem szandált... A zakó + póló + farmert is hanyagolni kéne szerintem. A nőknél pedig néha minél öregebbek és/vagy kövérebbek, annál nagyobb a dekoltázs... Nem boomer vagyok, nem öltözöm elegánsan, de nem is hívnak tévébe.
szept. 3. 08:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A műsortól függ. Egy laza, bulvár vagy főzős műsorban fura lenne az öltöny, nyakkendő. Nem a TV-be kell felöltözni, hanem az adott műsorhoz, témához.

Mint ahogy a TV-n kívül is, az alkalomhoz illően kell öltözni.

szept. 3. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen műsorban?
szept. 3. 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Jaj nem vagy boomer tényleg, akkor csak karót nyelt neopuritán. Amúgy meg ki néz ma már tv műsort?
szept. 3. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Boomer vagy. Szánalmas a problémád.
szept. 3. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Vannak bajok 😆
szept. 3. 11:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyes műsorokba direkt a kifejezetten botrányos figurákat hívják, akiknek a megjelenése is hasonlóan botránykeltő (lásd: bolond párducnő, világrekord Nagyabaj Angyalka).
szept. 3. 14:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Bár valóban nem említettem, viszonylag komolyabb műsorokra gondoltam, pl. az ATV-n. Vannak bajok valóban, de szerintem inkább ott, ahol csak ezt képes valaki benyögni mindenhova.
szept. 3. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy póló + farmer szett már kiveri a biztosítékot a magyar tévében, a Met Gala és hollywoodi filmpremierek már szívroham kockázatát jelentenék nálad.

A világ legelitebb eseményeinek konferálják fel őket, mégis meztelenruhákban és egyéb förtelmekben díszelegnek ott. Amit az összes dress code tiltana, de “ők megtehetik…”

Az emberi ingerküszöböt már gyomorforgató irányba próbálják kitolni.

Ha a világ leghíresebb közszereplői ezt a példát tartják mérvadónak a médiában, legyünk hálásak azoknak, akik képesek felvenni méltósággal egy sima pólót és farmert.

szept. 3. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg ott vannak a bajok, abban a fejben, ahol felmerülnek ilyen problémák.
szept. 3. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
#8 na itt a masik aggszűz
szept. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bő fürdőruha forró víztől összemenne valamennyit?

Kaptam egy bikinit, ami nagyon tetszik, de sajnos kicsit bő az alsó része. Csere nem jöhet szóba, mert szettben van, méret szerint, és felsőből nem lenne jó a kisebb. Az alsó része körbe jó, mert mindkét oldala megkötős, és így sem húzom teljesen össze a legkisebbre,...

Steel acélbetétes bakancs bővül valamennyit?

Nem rég vettem egy 15 sorosat.A méret éppen jó,de nem akarnék 2 hónapon belül újat venni méretprobléma miatt,most meg még ki lehet cserélni.Szóval tud bővülni?

Egy bőr Converse tornacipő tágul valamennyit használat közben?

Az a helyzet, hogy a 40es méret egy icipicit nagy és mozog benne a sarkam,de a 39,5-ös pedig éppen végig ér és nagyon picit szűk. Ahogy használom fog tágulni valamennyit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!