Szünnapi nyitva tartás?
A Váci utca üzletei, illetve a Campona nyitva van ma?
Mettől meddig? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ha egyenes hosszú hajam van, dúsabb hatása lesz és tartást ad neki?
Jár valaki esetleg arrafelé, aki meg tudná kérdezni a "nyitva tartását", illetve azt, hogy hétközben egyáltalán ott találom-e valamikor? Köszi!!!
Minden fajtát próbáltam már, és hát ebben bízom még amúgy 172 cm és 17 éves és 85 kg vagyok
Nem tudjátok, hogy a VIII.kerületben az African Shop hogy van nyitva? Néztem már a honlapját is, de nincs fent a nyitva-tartás. Előre is köszi.(:
Régebben ha megszárítottam a hajamat, akkor utána ha kimentem az utcára mindig jól állt a hajam. Úgy ahogy megszárítottam. 3x volt szőke melír benne és sokáig vasaltam. Tudom, hogy ez tönkreteheti ezért is hagytam abba. De azóta ha beszárítom maximum 5 percig van...
Régebben ha megszárítottam a hajamat, akkor utána ha kimentem az utcára mindig jól állt a hajam. Úgy ahogy megszárítottam. 3x volt szőke melír benne és sokáig vasaltam. Tudom, hogy ez tönkreteheti ezért is hagytam abba. De azóta ha beszárítom maximum 5 percig van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!