Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szünnapi nyitva tartás?

Szünnapi nyitva tartás?

Figyelt kérdés

A Váci utca üzletei, illetve a Campona nyitva van ma?

Mettől meddig? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2012. ápr. 30. 07:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mire jó a tömegnövelő hab?

Ha egyenes hosszú hajam van, dúsabb hatása lesz és tartást ad neki?

S. O. S. Balatonfüred! A hétvégén a mólón benn (a hajóállomásnál) találtam egy nagyon csini kalapot, de végül csak nem vettem meg. Mikor visszamentem...

Jár valaki esetleg arrafelé, aki meg tudná kérdezni a "nyitva tartását", illetve azt, hogy hétközben egyáltalán ott találom-e valamikor? Köszi!!!

Hogy mutatna ez a bikinifelső rajtam? 85/D -s melltartót hordok (kell a tartás) nem vagyok vékony

Minden fajtát próbáltam már, és hát ebben bízom még amúgy 172 cm és 17 éves és 85 kg vagyok

African Shop (VIII. kerület) nyitva-tartás?

Nem tudjátok, hogy a VIII.kerületben az African Shop hogy van nyitva? Néztem már a honlapját is, de nincs fent a nyitva-tartás. Előre is köszi.(:

Miért lett ilyen tartás nélküli a hajam?

Régebben ha megszárítottam a hajamat, akkor utána ha kimentem az utcára mindig jól állt a hajam. Úgy ahogy megszárítottam. 3x volt szőke melír benne és sokáig vasaltam. Tudom, hogy ez tönkreteheti ezért is hagytam abba. De azóta ha beszárítom maximum 5 percig van...

Miért lett ilyen tartás nélküli a hajam?

Régebben ha megszárítottam a hajamat, akkor utána ha kimentem az utcára mindig jól állt a hajam. Úgy ahogy megszárítottam. 3x volt szőke melír benne és sokáig vasaltam. Tudom, hogy ez tönkreteheti ezért is hagytam abba. De azóta ha beszárítom maximum 5 percig van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!