Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan ne izzadjak öltönyben?

Hogyan ne izzadjak öltönyben?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek öltönyt hordani, de a sok réteg miatt mindig leizzadok benne, ami ugye nem túl kellemes (szagra sem).

Tudna valaki valami tippet mondani?

Köszönöm!

2014. máj. 8. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hintőpor az izzadós részekre!
2014. máj. 8. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Sok réteg? Javíts ki ha tévedek, de van egyszer egy atléta arra az ing arra a zakó nem? Ez csak három réteg, és szerintem ebből az atéltatrikót el is lehet hagyni szerintem senki sem venné észre.
2014. máj. 8. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
The man is a suit.
2014. máj. 8. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
*in
2014. máj. 8. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Könnyű, bélés nélküli nyári öltöny, izzadásgátló, légkondi.

2-es: trikót vagyis inkább rövid ujjú pólót pont azért hordanak az ing alatt, hogy felszívja a nedvességet és ne legyen foltos az ing és netalántán még a zakó is. Kapható erre a célra könnyen száradó póló.

2014. máj. 8. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Úgy szoktam, hogy ing, és rá a zakó.

Rosszul fogalmaztam, tényleg, nem sok a réteg, de a zakó nagyon vastag és nyáron beizzadok.

(Plusz még ugye hivatalosan az ingre kell egy mellény és utána a zakó, abban még jobban melegem lenne)

Izzadásgátlót is használok természetesen.

2014. máj. 8. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Hol hallottad te, hogy kell még rá mellény is?

Nem kell, csak opció. Nem jellemző, hogy 3 részes öltönyt hordana valaki hétköznap, az sokkal formálisabb eseményhez illik.

És persze, hogy belefősz, ha ugyanazt az öltönytípust használod télen és nyáron. Egek!

2014. máj. 8. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Van a solutio antisudorica, azt próbáltam. Jó, bár nem tökéletes, szóval azért kicsit izzadok azzal is, ha meleg van. Viszont nem hagy foltot, nem irritál.
2014. máj. 8. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha vékony, nyári öltönyt veszek fel, akkor is nagyon meleg.

Utolsónak köszönöm, ki fogom próbálni.

2014. máj. 9. 06:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyáron igen, de nem most, amikor max. 20 fok van (napon és inkább csak délután). Szar az öltönyöd, vagy beteg vagy.
2014. máj. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!