Az én ízlésemmel van a baj? Csak én tartom ezt nevetségesnek?
Alapból nem tetszenek az air max cipők, de ezt betudom annak, hogy teljesen más a stílusom.Annak ellenére, hogy szerintem bumszli és nőietlen, egy farmer-póló összeállítással elmegy talán...Újabban egyre több csajt látok metrón, facebook-on, suliban stb. akik pl. elegáns ruhához is ezt veszik fel.Most komolyan, ez csak szerintem meríti ki a ciki fogalmát? Úgy gondolom, hogy egy nőies darabhoz, ha valaki nem akar magassarkút húzni, legalább balerina, valami csinos saru, ilyesmi mellett döntsön, de ne már sportcipő...Melegítőhöz sem húzunk magassarkút vagy elegáns szandálhoz fehér sportzoknit... Van, ami még belefér a sportosan nőiesbe, pl. farmerszoknya tornacipővel elmegy, de ez valami förtelmes...Persze mindenki úgy öltözik, ahogy neki tetszik, engem csak érdekelne, hogy nekem nincs ízlésem? Fiúk, Nektek tetszik, ha egy lányon pl. egy csinos, nőies egyberuha van, a lábán meg air max?
16/L
Szerintem túlságosan ráérsz, ha ilynekkel foglalkozol.
Külsőre nincs vele nagy baj, és legalább nem teszi úgy tönkre a lábat, mint sok más hülyeség, amit a lábukra húznak a lányok.
Hát felőlem ugyan mindenki azt vesz fel, amit akar, de az ilyenre nem tudom azt mondani, hogy ízléses vagy csinos. De hát most ez a menő, meg hivalkodni kell, mert hát neked van ilyened és mindenkinek látnia kell... Ennyi pénzért lehet venni kényelmes ÉS csinos cipőt is, részemről azt preferálom, a sportcipőt meg meghagyom sportoláshoz, de minimum sportos öltözékhez.
Egyébként a csodás 90-es években már megéltük a melegítő magassarkúval dolgot is, szerencsére nem volt nagy rajongói köre errefelé. :D
Szerintem vagány ha valaki tornacsukát húz egy csajos ruhához, ahogy tetszik a lenge nyári ruha bakanccsal és bőrdzsekivel is :)
Nekem az Airmax cipők hivalkodó színével van. Az már nem tetszik ha egy bájos fekete kisruhához pink-sárga-zöld cipőt vesz valaki, ráadásul neonrikító színekben.
Köszönöm mindenkinek.
Utolsó, az szerintem is tud jó lenni, ha valaki egy lenge ruhát bakanccsal és bőrdzsekivel vesz fel, de az air max-cocktail ruha az kicsit más kategória :-D
Mondjuk én ilyen jellegű cipőt alapból maximum sportoláshoz, kiránduláshoz veszek fel (bár nem ilyen drágát vennék), meg amúgy is utálom az ilyen tucat cuccokat, amikor mindenki ugyanazt hordja, mert az a divat és ő akkor húúú de menő meg egyéniség, mikor csak ,,a nyáj követi azt a birkát, aki megindult valamerre'' jelenségről beszélünj.
7. vagyok, igen most azt mondod hogy vagány a bőrdzseki- bakancs- kisruha kombó, de amikor elkezdték először is a sztárok hordani pont annyira idegenként nézte mindenki mint most a sport/tornacipő kisruha öltözeteket.
Szerintem idő kérdése és megszokja mindenki ezt is, vagy pedig tiszavirág életű trendhullám ez is és nemsokára minden airmax rajongó csak a melegítőjéhez fogja felvenni :)
Szerintem az egész kreativitás kérdése. Láttam már olyat, hogy bénán nézett ki, mások meg tök jól tudják viselni.
Az AirMax mondjuk elég gáz cipő, de vannak más edzőcipők, amik mondjuk jól néznek ki felvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!