Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elmehetek ebben esküvőre? Jól...

Elmehetek ebben esküvőre? Jól áll?

Figyelt kérdés

Vendégként persze!

[link]

2014. máj. 12. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az ugrott be elsőre, hogy "nini, egy anorexiás zsiráf!".

Ha nem lenne ilyen szar anyaga ennek a ruhának, és nem látnák benne a puncidig a combod körvonalát, akkor nem lenne rossz. Mi ez Sugarbird? Azoknak szokott fém billog lenni alul.

2014. máj. 12. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem,ez egy ROUGE ruha.A Sugarbird ennek a nyomába sem ér!
2014. máj. 12. 18:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy látszik kicsit csalóka,akkor a kép,mert csak 166 cm vagyok.Az szerintem nem zsiráf!
2014. máj. 12. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj ezzel, csak hülye pózban állsz, azért idétlen kicsit az összhatás. Húzd ki magad, vegyél fel valami szép nyakláncot, karkötőt, és kész, teljesen jó ez.
2014. máj. 12. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán azt hittem, hogy vagy majdnem 180 és hozzá vagy 55. Unokatestvérem néz így ki olyan arányokkal.
2014. máj. 12. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, nyugodtan elmehetsz. Legyél büszke a karcsúságodra! Húzd ki magad, emeld fel a fejed, és menj! :)
2014. máj. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!