Mit vegyek fel elbeszélgetésre a Máv-hoz?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban hívnak be valamikor és nem tudom, h mit illene felvenni oda! Most végzek majd az iskolában és ez lesz az első ,,tényleges" munkahelyen! 18!L2014. máj. 14. 10:16
1/5 anonim válasza:
Öltözz fel csinosan, semmiképpen sem sportos legyél.
Egy szövetnadrág vagy szoknya. Ne legyen túl feszülős a nadrág. Ha szoknya, akkor legyen túl rövid.
Olyan felső, ami nem kihívó, nem lóg ki belőle semmid sem.
Ha nem lesz túl meleg, akkor rá egy blézer.
Ha szoknyában mész, akkor mindenképpen húzz egy vékony testszínű harisnyát, akkor is ha meleg van.
Zárt cipő, nem platformos, nem 10 centis sarkú.
Ne vidd túlzásba a sminket, parfümöt, ékszereket, kiegészítőket.
2/5 anonim válasza:
*Ha szoknya, akkor NE legyen túl rövid. :D bocsi
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :D
2014. máj. 14. 11:13
5/5 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból milyen munka van a MÁV-nál, amit 18 évesen be lehet tölteni? Mert tudtommal jegypénztárosnak, kalauznak is kell valamilyen belső tanfolyam de akkor meg nincs elbeszélgetés. Szóval bocs, hogy válasz helyett én kérdezek csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!