Mit lehet tenni ha elhalványodott a felsőmön a felirata mosástó?
Figyelt kérdés
egyszer mostam ki de olyan mintha kb 100mostam volna úgy lekopott a fekete felirat a felsőmről látszik csak kopott. de 1szer volt rajtam. lehet venni valami filcet vagy tollat vagy valamit amivel át tudom irni és nem lesz csúnya mosásnál nem jön ki?2014. máj. 15. 14:43
1/2 anonim válasza:
Vannak direkt erre való te textilfestékek, filcek. Nézz szét a hobbi boltokban, meg ilyesmikben, ott biztos találsz. És ezek ha minden igaz nem jönnek ki a mosástól.
2/2 Rajmand válasza:
Venni kell egy másikat,sokkal jobb minőségben, nem tudom hol vetted ezt a felsőt de nagyon gagyi lehet, én tuti nem szarakodnék egy felsővel ennyit.
Dobd ki a francba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!