Hülyének néznek ha holnap csizmát veszek fel ruhához?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 19:29
2/4 anonim válasza:
Nem. Az emberek nem normálisak, fel se fogsz tűnni. Múlt héten (20 ezer fok volt) a villamoson emberek téli kabát, csizma kombóban...őrület.
3/4 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy hülyének néznek-e? Most komolyan?
Ma délután szakadt az eső. Felvettem az esőkabátomat, az a sima egyszerű műanyagot, ami nemrég még szokványos volt. És úgy néztek az emberek mint egy ufóra... Persze mind esernyő-esőkabát nélkül, mégis engem nézte ki a sorból... :D Én meg csak röhögtem magamban, sok hülye, inkább divatol :D
Ha jól érzed magad benne, hordd. Én holnap is az esőkabátom kapom magamra esőben, és lexarom más véleményét :D
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. Én is abban vagyok. Az utcán kívül még itt a cementlapos fonalboltban le is fagyna a lábam csizma nélkül. A téli dzsekimet se vetettem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!