Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő bármihez felvehető?

Ez a cipő bármihez felvehető?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek mihez lehet felvenni ezt a cipőt? Ugyanúgy jó pl egy póló-farmer, mint egy tunika-leggings összeállításhoz, vagy egy nyári ruhához?

2014. máj. 17. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már jó mindenhez?

Eleve zárt műbőrcipőt nyári ruhához???

Ha elvonatkoztatok attól, hogy nekem nem tetszik...

Nadrághoz oké, ha nem tapadós szárú. Sztreccsnadrághoz már nem elég kecses szerintem.

2014. máj. 17. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt inkább nadrághoz ajánlanám, de nem igazán leggingshez. Nyári ruhához végképp nem.
2014. máj. 17. 10:01
 3/8 anonim válasza:
Én is nadrághoz venném fel.
2014. máj. 17. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak nadrághoz lehet felvenni, és mivel elegánsabb darab (próbál lenni), ezért én csinosabb felsőt választanék hozzá.

Szoknyához szerintem hülyén nézne ki, "elvág" a bokádnál és ez a legelőnyösebb alaknak sem tesz jót.

2014. máj. 17. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ez a cipő. Mindettől elvonatkoztatva szerintem nadrághoz oké, nyári ruhához, leggingshez már fura lenne.
2014. máj. 17. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a cipő mindennel bénán mutat.
2014. máj. 17. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont ez az a fajta cipő, ami semmihez sem megy kimondottan. Ha most tavaszra-nyárra szeretnél egy lábbelit, akkor a balerinacipő csinosabb/praktikusabb megoldás.
2014. máj. 17. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2014. máj. 20. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!