Miért vagyok homár? Azért mert nem igénytelenül öltözködöm?
Ehhez hasonlóan öltözködöm [link]
és ilyen szemüvegem van [link]
Majdnem naponta botlok olyanokba akik lefikáznak mindent mert hogy tucat, mindenki így néz ki... és hogy divatbu*i?
Kérdem én akkor még is mi az amit nem fikáznának le? Ha ilyen gyík szemüvegem lenne? [link]
és igénytelen semmilyen ruhákat húznék fel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem b*zis, a melegek ennél sokkal ízlésesebben öltözködnek.
Ez TUCAT, undorító, gusztustalan, cseppet sem stílusos és egyáltalán nem férfias.
DE ha te így érzed jól magad, akkor ne mások véleményével foglalkozz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyre több az ilyen. Lehetőségek:1: 2: Írjatok nemet is!
Pasi vagyok, és nem homár!
Ricinust ne írjátok mert már próbáltam és hulott tőle. Vitamin, fejbőrmasszázs, folyadék már megvan. Mi jöhet még szóba? Esetleg frizura ötlet? Göndörítsem be vagy hordjam összefogva télig? :/
Ugye a lenövések miatt mindig "muszáj" újrafesteni. Színezőt használtam az elmúlt három hónapban, de már nem akarok festeni, rájöttem, hogy nincs is rá szükségem. Sajna vöröseztem, szóval egyhamar nem fog kikopni/lekopni. Tippek arra, hogyan lehet megválni a festéstől anélkül, hogy csúnya lennék...?
Nem tudom hogy ez csak a magyarokra jellemző-e,én Szlovákiában élek,magyarlakta területen.Szóval a lényeg,hogy amit egyesek képesek felvenni,az az izéléstelenség tetőfoka,legalábbis szerintem,persze nem mindenkire jellemző. Szóval van ez a gagyi kínai divat.Nincs...
(oldalt lenyírt, csak középen meghagyva piramis alakba)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!