Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék nagy mellre bikinif...

Hol tudnék nagy mellre bikinifelsőt venni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen néztem már, de csak kis felsőket találtam mindenhol, ami pedig mellben jó lenne óriási hátrésszel rendelkezik... Esetleg valaki tud boltot/webshopot ahol vékony lányokra is van nagyobb kosaras felső azt nagyon megköszönném.:)
2016. jún. 21. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkora kell pontosan? Csak mert mindenkinek más a nagy...
2016. jún. 21. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Origami-t nézted mar? Ott van nagy mellre bikini, es a bugyijat is lehet cserélni kisebbre.

Vagy esetleg a háromszög bikini, azt sokhelyen árulják nagy méretben is, es annak nincs nagy háta.

2016. jún. 21. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Origami? Háromszög? Ne röhögtess.
2016. jún. 21. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy mellen általában nem áll jól a háromszög alakú bikinifelső, de van olyan kialakítású, ami igen.
2016. jún. 22. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én xs-es méret vagyok tehát elég vékony nagyobb mellmérettel C/D . H&m-ben gyönyörű bikiniket találsz minden méretben és a webshopon most csomó akciós termék van. Remélem találsz valami szépet
2016. jún. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!