Lányok Szerintetek egy férfinak hülyén áll a szemüveg?
Figyelt kérdés
Nekem négyzet formalyu lekerekített sarkakkal és barna-fekete2016. jún. 22. 16:45
1/7 anonim válasza:
'formalyu'
Aha... ferfi. Nyilvan nem valami alsotagozatos 'ferfirol' van am szo.
Tudod a szemuveg altalaban nem divatbol van az emberen, hanem azert mert nem lat jol nelkule. Ha 'hulyen all', ha nem. Ha rossz keretet valasztottal, az a te bajod, de mivel kepet nem igazan mutattal, nehez eldonteni hogy a te fej- es arcformadhoz melyik illik vagy melyik nem.
2/7 A kérdező kommentje:
24F szerintem férfi
És Bocsi *formályú
Ui:mivel telefonnal vagyok fent előfordulnak ilyen kisebb helyesírási hibák.
😁
2016. jún. 22. 17:02
3/7 anonim válasza:
Vannak akiknek kimondottan jól áll, vannak akiknek kevèsbè. Szerintem nincs megszabva hogy ha most egy fèrfi szemüveget hord az nem fèrfias. A keretet meg ahogy mondták, jól kell megválasztani. Rengetek fiú/fèrfi hord szemüveget, de ez szerintem most se nem előny, se nem hátrány. A lènyef hogy jól lásson vele:D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat.
😊
2016. jún. 22. 17:11
5/7 anonim válasza:
És leírja ugyan úgy, hogy "formályú" :D
6/7 anonim válasza:
Dehogy. U-ból ú lett, mert szerinte az volt a hibás :)))
7/7 anonim válasza:
alapvetően nem. de ha hülyén választottál akkor hülyéfog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!