Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról? Minden nemből és korosztályból jöhetnek válaszok.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Lányok, ti fölvennétek?? Fiúk, hogy tetszene ez egy lányon??

Szülők, mit szólnátok, ha a lányotok ilyet hordana. A stílussal kapcsolatos rebdezvényekre, és nagyobb családi eseményeken viselné, nem hétköznap.

2016. jún. 23. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%

Nem tul divatosak, nem hordanam oket, ha nagyon muszaj lenne, akkor max valami farsangi balon, de akkor is talalnek valami szebbet.

23l

2016. aug. 12. 14:09
 22/27 A kérdező kommentje:
Japánban nagyon is divatosnak számít, amúgy szerintem szépek. :) egyébként nem igazán érdekel a divat. Legalábbis a mostani európai divat nem igazán. Viszont a régebbi korok divatjai, és az ázsiai divatirányzatok igen. :)
2016. aug. 12. 14:48
 23/27 anonim válasza:
78%
Én szívesen hordanék ilyeneket, de nem biztos, hogy a szüleim engednék, és a pasim valószínűleg körberöhögne :D. De nagyon-nagyon tetszenek. 15/L
2016. aug. 21. 11:35
 24/27 anonim válasza:
80%
Szerintem meg hord nyugodtan, ne zavarjon az emberek véleménye. Sweet loli vagyok, eleinte nehéz megszokni, hogy folyton bámulnak, de ha tényleg ezt szeretnéd, magadat kell boldoggá tenned és nem másokat :)
2016. aug. 22. 00:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem a blúzos tetszik, tudnám hordani hétköznap is.
2016. nov. 3. 23:12
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom az ilyeneket! Nem hiszem, hogy minden nap hordanám, de wooow. Imádom. Olyan múlt századi, nekem egy az egyben a Váratlan utazás jut róla eszembe (amit imádok). Gyönyörűek ezek a ruhák. (Ízlések és pofonok)
2016. nov. 4. 19:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Bejönnek két okból is:Vonz a főleg viktoriánus kori divat, van valamiféle magával ragadó hangulata. 2.Nekem MINDEN, de tényleg minden tetszik ami alternatív, nem megszokott stílusú. Horror punktól lolitáig minden! :D Akár fel is vennék ilyeneket, miután kellően formába hozom magamat.
2018. júl. 16. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!