Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan lány, aki nem...

Van olyan lány, aki nem öltözik kihívóan, de nem gátlásos?

Figyelt kérdés
Szóval az elv, az önmaga iránti tisztelet, a kifinomultság miatt öltözik fel úgy, hogy többet takar el magából, mint az átlag teszi, de a testével elégedett, nem szégyenlős, nem tartja magát sem kövérnek, sem csúnyának. Ezzel együtt a melle és a feneke látványa kizárólag a partnere privilégiuma, nem teszi közszemlére, kihívó ruhákat is csak otthon visel, az utcára mindig úgy lép ki, hogy az öltözéke bárki előtt, bármilyen alkalomra vállalható lenne, tehát ha összefutna mondjuk a nagypapájával, vagy a főnökével, a leendő anyósával, mittudoménkivel... akkor sem kellene pironkodnia, amiért kilóg mindenféle alkatrésze a ruhájából. Vannak még ilyen lányok?
2016. jún. 24. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen lány van....

Egyébként én is ilyen vagyok.

De én nem az önmagam iránti tiszteletből öltözködök így,hanem azért,mert ha kicsit is lengébb ruhában vagy,akkor egy darab húsként kezelnek.

Számomra kifejezetten kellemetlen,hogy például nyáron nem vehetek fel rövid gatyán meg topot,mert egyből utánam szólogatnak/meg akarnak fogdosni,még úgy is,hogy egyébként "semmim" nincs kint,amíg a pasik meg póló nélkül járkálhatnak a városban...

Bocsi srácok,de nagyon gáz,hogy a legtöbben közületek úgy viselkedik,mint a kanos kutyák..

2016. jún. 24. 01:27
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
69%

Az én mellem meg a fenekem az én kib-szott privilégiumom, nem a férfiaké. EGYIKÉ SE.

Nem bánnám, ha nem kéne anyós-após előtt miniszoknyában pironkodni, mert nem bánnám, ha nem élnénk olyan retardált világban, ahol a nőket szextárgyként kezelik vadidegen emberek, és a ruházata alapján döntik el, mennyire érdemes az alapvető emberi tiszteletre.

Te egy szófogadó bólogató jánost akarsz, aki istenként néz rád, és azt csinálja, amit te mondasz neki, mert van egy tik-tak farkad és emiatt ki nem állhatod, ha mások is ránéznek arra, aminek szerinted te a tulajdona vagy. Ülj rá egy kaktuszra.

2016. jún. 24. 09:44
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
tulajdonosa*
2016. jún. 24. 09:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Én egy nő vagyok, te hisztérika...
2016. jún. 24. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre több magamutogató lány/nő van, de hála istennek még nincsenek kisebbségben azok sem, akikre te gondolsz kedves kérdező.

A magamutogatók közt szerintem két "fajta" van. Az egyik típus, mikor semmi önbizalma nincs, és úgy akarja növelni, hogy kipakolja amije van vagy pont nincs. Így sokan megbámulják és azt hiszi a szerencsétlen hogy azért, mert csinos. A másik véglet, mikor tisztában van azzal, hogy jól néz ki, ezért el is várja hogy őt nézzék, őt "csodálják".

Szerencsére engem a szüleim úgy neveltek, hogy a kevesebb néha több. Ezért öltözködöm ízlésesen, már az zavar ha a melleim közti vonal látszik, de ettől még nem járok garbóban. Igyekszem csinos maradni, és bárkivel is fussak össze, büszke legyek arra, miként nézek ki. :) Egyszerűen nem akarom, hogy bárki olyat lásson belőlem, amit nem illik és én sem szeretném ugyanazt látni másból. Gondolok itt a fenékvillantós rövidnadrágokra...

Nem egy ilyen lányt ismerek még, szóval nem kell aggódni, vagyunk még:D

2016. jún. 24. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első tökéletesen leírta. Én is ilyen vagyok. De nemcsak azért nem pakolom ki a berendezést, hogy ne füttyögjön minden építőmunkás aki rámnéz,hanem én nem is érzem úgy jól magam. Feszélyez. Nem érzem úgy hogy attól kéne csinosnak érezni magam, hogy kilóg a seggem a rövidnadrágból.
2016. jún. 24. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok hozzá,hogy nő vagy,én meg tudok szöveget értelmezni:)

a hisztérika

2016. jún. 25. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudsz :)

Nem neked írtam azt a hisztérikát, hanem az utánad író hibbantnak, Sunshinedolknak, aki szerint tiktakfarkú férfi vagyok. Szerintem ne cifrázzuk tovább ezt a témát... miért írtam volna neked, amikor normális, higgadt stílusban írtál?

2016. jún. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!