Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen típusú melltartót...

Milyen típusú melltartót érdemes vennem?

Figyelt kérdés

75B-s melltartót használok, ez a kényelmes méret, szóval nem erről szeretnék kérdezni. Érdekelne, hogy ilyen kis mellel is el lehet érni valahogy szexi dekoltázst, vagy mondjak le róla?

Valójában elégedett vagyok a cicimmel, mert nagyon szép formája van, de néhány ruha sehogy sem áll jól. Milyen melltartókat érdemes próbálgatnom? Nagyon örülnék néhány képnek :) Köszi lányok!

26L

2016. jún. 26. 16:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem képeknek melltartókról, és nem cicis melltartós képeknek :D
2016. jún. 26. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi is örülnénk néhány képnek... :D

nekem férfiként az vonzó a kis mellben, ha olyan vagányul hordja a lány. és nem kell dekoltázs, nekem az is szexi, ha látom a lány csontos mellkasát egy nagyon kivágott ruhában :)

2016. jún. 26. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:

A csontos mellkas szexi látvány? Istenem, sosem mernék olyan mély dekoltázzsal kimenni az utcára, félnék, hogy hülyének néznek.

Azt hiszem te a kisebbséghez tartozol, mert a többség mégis csak a dús kebleket szereti jobban.

De azért köszi:)

2016. jún. 26. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan fazont keress, amiben közel vannak egymáshoz a melleid, vagy kicsit befelé nyomja, szivacsos, és a vállpántját húzd rövidebbre annál mint ami kényelmes. Nem kellemes érzés, de elég hatásos.
2016. jún. 26. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen vagy, nekem ez vékony nőknél tetszik a mély kivágás kis mellekkel. Nagyon izgalmas. a csontos váll, a mellkas alkot valami elég finom szép egységet. Kicsit nemest, olyat mint egy őz. Persze ehhez kell bátorság tényleg. Mert kicsit kiszolgáltatott dolog, lehet ez is izgalmas benne.
2016. jún. 26. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátás, körbe fogok kérdezősködni az ismerőseimnél :)
2016. jún. 26. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Nehéz ilyen képet találni, leginkább ilyen kis vállpántos vékony ruha, amit én imádok a csajomon. Nehéz olyan képet találni, de ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

Itt az első kép:

[link]

itt tekintsünk el a szúőrös hónaljtól :D

[link]

de engem még ez is beindít:

[link]

de azt is imádom, amikor valami kis póló van csak.

2016. jún. 26. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

de ez is őrült szexi. de ilyet tényleg őrült bátornak kell lenni, hogy merjen valaki :D

[link]

2016. jún. 26. 20:16
 9/9 anonim válasza:
Az intimissiminek van egy melltartója,ami kimondottan "összenyomja" egy picit,éa nagyon bomba dekoltázst csinál :D próbáltam,baromi kényelmes,csak sajnos közel 10 000forint. De levehető pántos,és nagyon masszív,jó márka. Sokáig bírják ezek,tapasztalat :)
2016. jún. 27. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!