Milyen típusú melltartót érdemes vennem?
75B-s melltartót használok, ez a kényelmes méret, szóval nem erről szeretnék kérdezni. Érdekelne, hogy ilyen kis mellel is el lehet érni valahogy szexi dekoltázst, vagy mondjak le róla?
Valójában elégedett vagyok a cicimmel, mert nagyon szép formája van, de néhány ruha sehogy sem áll jól. Milyen melltartókat érdemes próbálgatnom? Nagyon örülnék néhány képnek :) Köszi lányok!
26L
Mi is örülnénk néhány képnek... :D
nekem férfiként az vonzó a kis mellben, ha olyan vagányul hordja a lány. és nem kell dekoltázs, nekem az is szexi, ha látom a lány csontos mellkasát egy nagyon kivágott ruhában :)
A csontos mellkas szexi látvány? Istenem, sosem mernék olyan mély dekoltázzsal kimenni az utcára, félnék, hogy hülyének néznek.
Azt hiszem te a kisebbséghez tartozol, mert a többség mégis csak a dús kebleket szereti jobban.
De azért köszi:)
Nehéz ilyen képet találni, leginkább ilyen kis vállpántos vékony ruha, amit én imádok a csajomon. Nehéz olyan képet találni, de ilyesmi:
Itt az első kép:
itt tekintsünk el a szúőrös hónaljtól :D
de engem még ez is beindít:
de azt is imádom, amikor valami kis póló van csak.
de ez is őrült szexi. de ilyet tényleg őrült bátornak kell lenni, hogy merjen valaki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!