Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyen fel az ember ilyen...

Mit vegyen fel az ember ilyen melegben, hogy ne égjen le a nyaka?

Figyelt kérdés
A pólónak nincs gallérja, és a napfény erősen éri a nyakam. Sálat mégsem vesz fel az ember. Férfiként mit lehetne felvenni, ami a napfénytől, leégéstől megvédi a nyakam?
2016. jún. 29. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Kend be naptejjel vagy fényvédővel...
2016. jún. 29. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Fényvédőt gondolom használsz, kend oda is.
2016. jún. 30. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem használok fényvédőt. Gyógyszertárban lehet kapni?
2016. jún. 30. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Válaszolók, ő FÉRFI, derogál neki a naptej!

Kérdező: kend be magad, vagy várd meg az első megsülést, ha ilyen okos vagy - bocs a stílusért, de párom már az őrületbe kerget a "leégtem" nyavajgásával.

2016. júl. 1. 09:01
 5/7 A kérdező kommentje:

4. Engem nem az érdekel, hogy a párod mit csinál, hanem feltettem egy kérdést, arra várnék választ. Legutóbb ezt a napizét írtátok, erre vártam volna a választ, hol lehet kapni, de úgy látszik, ide nem érdemes járni kérdezgetni, mert senki nem tud semmit, csak a magánéleti feszültségét levezetni jár ide. Szánalom.

Mi a baj a naptejjel? Nekem mindegy, csak ne égjek le. Ugyanis sétálni akarok, de sálban ugye nem lehet.

Most azzal csesztem el az időmet, hogy ide visszaválaszoltam.

2016. júl. 1. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármelyik nagyobb áruházban kapsz, nem kell a gyógyszertárba menni érte. Ott keresd, ahol a fogkrémek, tusfürdők, testápolók, stb. vannak. Ilyenkor nyáron általában össze is szokták őket pakolni valami nagyobb standra, ahol feltűnőbb, mert mindenki ezt veszi nyaraláshoz v. mindennapokhoz...
2016. júl. 1. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szóval áruházakban keresendő naptej, fényvédő.
2016. júl. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!