A ruhaillatosító parfümös tasaknak mi értelme van?
2016. jún. 29. 23:16
1/9 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy beteszed a szekrénybe, és illatosak lesznek a ruhák. De ez csak egy tipp. Venne a halál ennyiért, a rendes parfümök olcsóbbak (persze nem a nagy márkanevesek).
2/9 anonim válasza:
Benne van a nevében. Ruhaillatosításra van.
Ennyire nehéz megértened?
3/9 A kérdező kommentje:
1-es köszi az értelmes választ :)
2-es akkora buta vagy, utálom az ilyen embereket..nem is írom le, hogy miért írtam ki ezt a kérdést, mert nem biztos, hogy fel tudnád fogni mit nem értek ebben a termékben (az első válaszoló megértette)
2016. jún. 29. 23:49
4/9 anonim válasza:
Berakod a szekrénybe és illatosak maradnak a holmik.
Más cégek is dobtak már piacra hasonló holmit, pl.: Coccolino. De két illatosabb szappannal vagy egy maréknyi vászontasakba csomagolt levendulával is eléred ugyanazt a hatást
5/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem drága. Én is használok illatpárnát a szekrényembe, bár nem ezt a fajtát. Szeretem, ha jó illatúak a ruháim. Tisztító után pedig kifejezetten jó, mert nincs olyan jó illata a ruháknak ha onnan hazahozom, mint azoknak, amiket itthon mosok. Szóval ez egy nagyon jó dolog, persze annak, aki ad az ilyesmire.
6/9 anonim válasza:
Érdekes, nekem ez nélkül is jó illatúak a ruháim...
7/9 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer amit írtam! Tisztító utáni illat szerintem szag... ;) De mint írtam, ez is igény kérdése! Én háromszor ennyit szoktam adni érte a Madisonban, sokáig elég, és imádom az illatát!
8/9 A kérdező kommentje:
tényleg meddig elég egy ilyen?
2016. jún. 30. 12:28
9/9 anonim válasza:
Ez amit linkeltél nem tudom. Amit én szoktam venni, az 3 hónapig simán elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!