Szerintetek sok ruhám van?
Figyelt kérdés
2 vékony, ujjatlan ing
5 rövidujjú
6 ujjatlan
2 nyári ruha
3 szoknya
2 rövidnadrág
3 térdnadrág
3 szandál
2 papucs
Ezek az idei nyári ruháim, amiket aktívan hordok, nem mindet idén vettem, van ami tavalyról vagy még régebbről maradt meg. Az sporthoz vagy otthonra hordott ruháim nincsenek benne. Szerintetek ez sok, kevés vagy átlag? Nektek mennyi nyári ruhátok van?
2016. jún. 30. 11:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem átlag, nekem sokkal több van, sokáig tartana megszámolni. :)
3/9 anonim válasza:
elsőre kevésnek tűnik
de ha neked elég akkor jó
4/9 anonim válasza:
Átlagos.
Én nem tudnám megszámolni, hogy miből mennyi van :) azt gondolom soknak.
De én is csak néhány kedvenc darabot hordok állandóan, szóval a sok egyben felesleges is.
5/9 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy kevés de szerintem vehetsz még pár dolgot :)
6/9 A kérdező kommentje:
Olyan nekem is sok van, amit nem hordok, mert már meguntam vagy csak hirtelen felindulásból vettem. Ezek azok, amiket szeretek, és gyakran hordok. Lehet, hogy veszek még pár dolgot nyáron, ha megtetszik valami. :)
2016. jún. 30. 13:20
8/9 Sunshinedoll válasza:
Csak nyárra nem túl sok, de nem is kevés, elég ez. Nekem ennél kevesebb nyárra való ruhám van, mert utálok nyáron öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!