Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel lehetne hordani egy...

Mivel lehetne hordani egy ilyen cipot, hogy nagyon vagany es dogos legyen az vegeredmeny? Es persze figyelemfelkelto? 23L

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 1. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
ezt? leginkább semmivel
2016. júl. 1. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú sok fajta szett összeállt a fejemben, a saját ruháimmal :) Lényeg hogy semmiképp sem kék ruhával, az már nagyon kék lenne! Inkább választanék krémszínű ruhácskát hozzá, vagy akár fehéret ( kékes kiegészítőkkel, mondjuk kék szalaggal a derekán, kék nyaklánc és egy szolid kis kék fülbevaló, plusz krémszínű táska) :) Lehet szürkés szettel is hordani, azzal a színnel is összepasszol.Feketével most így nyáron túl sötét lenne.. Illetve nekem mostanában nagyon tetszenek a magassarkúk rövidnadrággal, pl egy elegánsabb fehér rövidnadrág és egy hasonló kék színű kicsit átlásztó blúz lenne számomra a tökéletes összeállítás :)
2016. júl. 1. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és igazából ha feketét fehérrel vegyíted, semmi más színt... mondjuk fekete rövidnadrág, hozzá egy fekete-fehér csíkos felső, akkor egy ilyen amúgy egyszerű összeállítást egy ilyen élénk cipő fantasztikusan feldob. Mindenki csak a lábadat fogja bámulni ;) ( előbbi voltam )
2016. júl. 1. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

Én ilyeneket tudnék hozzá elképzelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 1. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Amiket a 4-es linkelt, közönséges hatást keltenének, és gondolom nem az a célod, hogy útszéli munkásnőnek nézzenek, hanem egy csinos, fiatal nőt lássanak.

Kék egyberuhával semmiképp ne vedd fel, az túl sok lenne, és ha más az árnyalata még röhejes is. Esetleg olyat amiben van valamilyen kék minta, de nem az az alapszín. (pl fehér ruhán kék virágok)

Felsőnek viszont választhatsz kéket, de lehetőleg ugyanolyat mint ez a cipő.

Egyébként fekete, fehér, bézs árnyalatú ruhák nagyon jól passzolnak hozzá egy kis kék kiegészítővel feldobhatod, ahogy előttem is írták.

Néhány ötlet ha ez segít:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek viszont SZERINTEM nem keltenek jó összhatást:

[link]

Nincs semmi ami elválasztaná a kékeket egymástól, túlságosan egybefolyik.

[link]

[link]

2016. júl. 1. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek a szettek csodálatosak, amiket az utolsó válaszoló linkelt, én is ugyanilyeneket képzeltem el :) ( első voltam ) ... a második válaszoló, amiket linkelt nekem is az első megérzésem az volt h kicsit közönséges lenne ilyen ruhákkal ez a cipő, nem nőies és elegáns.
2016. júl. 2. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!