Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitol utalhattam meg a szines...

Mitol utalhattam meg a szines ruhakat?

Figyelt kérdés
Regen barmilyen szint felvettem volna, neon sarga, neon zold, lila, vilagoskek, pasztel... Mara ott tartok, hogy szabalyosan utalom a szines cuccokat. Nem dobtam oket el, viszont ujabban csak a fekete ruhak, nadragok,szoknyak, blezerek tetszenek, es azok kozul is azok, amelyek ilyen borhatasuak, muborbol keszultek es ezt bordoval kombinalva csak. Mitol johetett ez?23L
2016. júl. 2. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmitől, változott az ízlésed, nem tragédia.

Máson nekem is tetszenek a színes ruhák, akartam hordani én is, vettem is egyet-kettőt, de azóta sem vettem fel, mert totál nem érzem jól magam színekben, inkább maradok a fekete, szürke, farmer, esetleg kék dolgoknál :)

2016. júl. 2. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán mert felnőttel.

Érett nő nem hord neonzoldet.

Persze nem talpig fekete kell még lehetne színek (kell is) de az ízléstelen színes mintás rikító ruhák 18 év alattiaknak való nem egy 23 éves nőnek.

2016. júl. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!