Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen kabátot kb. mennyibe...

Egy ilyen kabátot kb. mennyibe kerülne megcsináltatni?

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 3. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

attól függ, h hol és kivel

ha van egy jó varró ismerősöd vidéken, akkor ott olcsóbb, de pesten sztem 20-30 ezer alatt szóba sem állnak veled.

2017. ápr. 3. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Ebben az anyag ára is benne van?Ha nincs akkor 40 elég lenne rá?Mármint az anyagra + a munkadíjra?
2017. ápr. 4. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem azért ebben már az anyag ára is benne van
2017. ápr. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Industrial piercinget szeretnék csináltatni, de nem tudom hol. Nagyon fájdalmas, mennyibe kerülne, és hol lenne érdemes megcsináltatni?

Már régóta szeretnék csináltatni, de kicsit félek tőle, mivel porcba menne. Már gazdálkodok ugyan 3 piercinggel (köldök, orr és alsó ajak bal oldalt), de ettől kicsit parázok. Kezelési tippekért is hálás lennék! :)

Egy ilyen tetkót mennyibe kerülne megcsináltatni?

Mellkasomra,vagy a hátamra szeretném varatni,még nem tudom.Már régebb óta nézegetem ezt a fajta tetoválásokat de még nem jutottam el odáig hogy megcsináltassam.

Mennyibe kerülne ezt megcsináltatni?

Tudom hogy nem mindenhol ugyanannyi, csak átlagosan. elég rosszul lehet a képen látni, de ez van rajta:

Mennyibe kerülne megcsináltatni ezt a ballagási ruhát?

Szeretnénk ,hogy a lányoknak egyberuha lenne,és találtam is egy szépet. Az érdekelne,mennyibe kerülne megcsináltatni,vagy hol tudnék hasonlót beszerezni? Koszonom!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!