Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ez a mell van olyan kicsi...

Ez a mell van olyan kicsi hogy plasztikai műtétre, mellnagyobbításra szorul?

Figyelt kérdés

[link]

Teljesen kétségbe vagyok esve miatta, megkeseríti az életem

máj. 14. 22:41
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Melltartó nélküli a kép, elfelejtettem odaírni
máj. 14. 22:41
 2/23 Gézu5 ***** válasza:
84%

Jaj, dehogy, nehogy megműtesd.

Ezek nagyon édesek, izgatóak, kényeztetni valóak .

Légy büszke rájuk!!!!!

ÉS:

nem csak mellekből állsz!!!!

Ha valaki csak a melleiddel foglakozik és esetleg kritizálja, azt rúgd ki a francba egyből

máj. 14. 23:46
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
most nem tudom eldönteni, hogy a kérdező tényleg kétségbe van-e esve, vagy csak egót akar fényezni. mert szerintem mindenki megmondja, hogy ezek feszes formás mellek.
máj. 15. 00:47
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Én se tudom hova tenni a kérdést, nagyon sok pasinak az ilyen mellek jönnek be
máj. 15. 01:50
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményet, de emberek.. egót fényezni??

Ne haragudjatok, de majdnem a legkisebb melltartóban is lötyög a mellem!! Melltartót nem találok, mert ha valamelyik is "kicsi" rá, az azért van, mert a hátam már kb széles hozzá. Van egy asszem 75A melltartóm de és azt se éri be a mellem!

máj. 15. 05:59
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Döbbenet!

Ez egy tökéletes méretű mell!!

Ennél sokkal kisebbek szinte teljesen laposak is bejönnek nekem.

Kérdező meg ne műttesd!

Fogadd el így magad!

máj. 15. 07:09
 7/23 anonim ***** válasza:
68%

Ha gondolod küldj még róla képet hátha rosszul látjuk 😂

De amúgy fogadd el magad, jó melled van ne rontsd el

máj. 15. 10:48
 8/23 anonim válasza:

Hány éves vagy kérdező? Azért kérdezem, mert huszonpár éves korig még nőhet. Illetve a hízástól/terhességtől is nő még (nőni fog) - ezzel nem bíztatni akartalak, hogy hízz el.

Olyan húszas éveid közepe vége felé járónak tűnsz. Szerintem sincs baj a melleiddel, feszes, formás. A képen nem látszódik annyira az alkatod, de, ha soványabb vagy, akkor ez illik is a testalkatodhoz.

Szerintem sem érdemes emiatt megműttetni, persze, ha tényleg nem érzed magad jól vele, akkor tedd meg, a te döntésed.

Sportmelltartót szerintem ilyen mellmérettel is lehet hordani.

máj. 15. 11:41
 9/23 anonim ***** válasza:

Ez a mell egy mell. Nem kicsi, nem nagy! Van. Egészséges (reméljük) és funkcióját betöltené szükség esetén (tehát csecsemő szoptatása).

Beavatkozás akkor kellene, ha baja lenne. Emlődaganat stb. Így nem "szorul" semmire.

Az, hogy neked nem tetszik más kérdés! Ahogy az is más kérdés, hogy te meg akarod csináltatni vagy sem. De erről meg neked kell egyedül dönteni. Nem Peti bácsinak Facebookról vagy a #3as válaszolónak. Neked.

máj. 15. 12:12
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Melltartó nélkül ilyen feszesen áll?

Sokan erre vágynak.

máj. 15. 12:16
1 2 3

További kérdések:

Vekony szinte deszka csaj vagyok megcsináltassam a mellem?

Szoval nem is latszik a mellem egy poloban annyira nincs. Szeretnem megcsinaltatni. Mert nem erzem magam noiesnek. Szoval nagyon vekony vagyok genetikailag az a tipik deszkacsaj. Ti mekkorara csinaltatnatok meg a melletek?

Ha még leadok egy 10-15 kilót akkor eltűnik már ez a tokám vagy legalább kicsit jobban kirajzolódik az arcom íve?

Lehet ki leszek röhögve, vagy puhánynak nevezve de engem rettenetesen zavar a külsőm és nem igazán tudok megbarátkozni vele.Alapból egy vidám, mosolygós és életrevaló ember vagyok. De amint elkezdek képeket látni magamról főleg oldalról akkor egyszerűen valami eltörik...

Egyeseknek mitől annyira fájdalmas a mellplasztika utáni időszak, ha másoknak nem?

Nemrég volt mellplasztikám és az első napot leszámítva egyáltalán nem voltak nagy fájdalmaim, fekve kb. semmi vagy csak olyan, amire bekaptam egy Cataflamot és kész, a felülés fájt persze. Inkább kellemetlenségnek mondanám, hogy nem szabad még porszívózni, edzeni meg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!