Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tudnátok olyan plasztikai...

Tudnátok olyan plasztikai sebészt ajánlani aki tubuláris mellre specializálódott?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lehet-e így külön erre specializálódni, de valaki olyan akinek van jártassága ebben, szépek az eredményei, vagy esetleg ha valaki járt már ilyen problémáva plasztikai sebésznél azt is meghallgatom. Sajnos ez a probléma áll fent nálam, és nagyon régóta szeretnék műtétet. Nálam talán az a “különlegesség” hogy a hagyományos tubuláris mellekkel ellentétben elég sok szövet van a mellemben, kivéve alul. De ezen kivul az osszes ismerteto megvan, a nagy tavolsag, logas, nagy mellbimboudvar stb. Viszont a redditen olvasgattam kulfoldi tapasztalatokat, es valoszinuleg nekem a 3-as tipus all fenn. ( ez mikor viszonylag sok szovet van) és ilyenkor nem feltetlen kell implantatum, hanem egy jo sebesz a sajat szovettel meg tudja oldani. Engem őszintén nem erdekel a méret, csak a formaja legyen normalis

jún. 3. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy plasztikai sebésznek teljesen mindegy, milyen gond van valakinek a mellével, az az ö területe.
jún. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Van göndör hajra specializálódott fodrászt Győrben?

Sziasztok! Tudtok Győrben olyan fodrászatot, ahol kimondottan göndör hajjal foglalkoznak?

Ilyen hajat bármelyik fodrász tud csinálni vagy van erre külön specializálódott ember?

Remélem hogy ilyesmi curly hajat egy átlagos hajú ember is tud ilyen curlyket csináltatni (?)

Debrecenben tudtok olyan órásmestert, aki kifejezetten mechanikus órákra van specializálódva?

Nemrég örököltem egy Vacheron Constantin zsebórát, amit szeretnék ha beépítene valaki karóra tokba (természetesen új tok, üveg, szíj, minden ami kell) Ehhez azonban olyan órásmestert keresnék Debrecenben, aki nagyon pontos és megbízható :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!