Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A fogyás 2/3-nál mellplasztika?

A fogyás 2/3-nál mellplasztika?

Figyelt kérdés
A fogyásban kitűzött cél 2/3-nál szerintetek már meg lehet csináltatni a mellfelvarrást? Nem vàltozik már utána olyan sokat a testem?
júl. 23. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már ennyi pénzt kiad rá az ember, meg ennyi szenvedésen túlesik, akkor a biztonság kedvéért jó lenne kivárni míg eléred a célsúlyodat.
júl. 23. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A plasztikai sebészt kérdezd erről, az a biztos. Amúgy én biztos megvárnám, hogy elérjem a célsúlyomat, csak ugye azt majd fenn is kell tartani a műtét után. Pontosabban erősen ajánlott, annál szebb marad az eredmény, minél kevésbé fog ingadozni a súlyod.
júl. 23. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
A plasztikai sebészet a szégyenek szégyene
júl. 23. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
#3 mondd, hogy nincs pénzed plasztikára és irigyled azokat, akiknek van anélkül, hogy azt mondanád, hogy nincs pénzed plasztikára és irigyled azokat, akiknek van🤣
júl. 23. 19:39
 5/7 anonim válasza:
jó lenne elérni először mindenképp, mert csak feleslegesen kibsznál rengeteg pénzt ha tovább fogysz megint lógni fog
júl. 23. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem, ne csináld. Érj el a célig előbb. Sőt lásd hogy meg tudod e tartani legalább egy évig. Ugyanis ha 30 kiló zsírtöbbletet akarsz leadni, akkor az első 20kg elvesztése valójában még a kihívások felét SEM jelenti.

Minél kövérebb valaki, annál könnyebb neki 1-1kg ganétól megszabadulni

júl. 23. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés konkrétan megválaszolhatatlan.

Nem mindegy, hogy 120 kg-ról akarsz lefogyni 60-ra és ennek vesszük a 2/3-át vagy 70 kg-ról akarsz lefogyni 60-ra és ennek vesszük a 2/3-át.

A genetikád sem mindegy. Én mondjuk rettentően kövér sosem voltam, de a mellem pontosan ugyanakkora volt 76 kilósan és 60 kilósan is.

júl. 24. 14:15

További kérdések:

Dr Tóth András műtött itt valakit?

Olvasok rosszakat a doktor úrról,de azok lassan 10 éves posztok ,mostanába hogyan dolgozik?

Van plasztaikai műtéted?

Megbántad vagy imádod? Fájt? Milyen tapasztalatotok van? Mit csináltatnátok még meg? Nő/20

Miért csinálnak a nők mellnagyobbitást, szilikon cicit ? ( NEM korrekciós hanem szépészeti!!!)

Pasiknak akarnak tetszeni ? Állítólag (szerintük) nem a méret a lényeg és köztudott hogy rengeteg férfi szereti a kis mellet. Plusz állítólag úgy kell elfogadni magunkat ahogy vagyunk. Másik nővel akarnak versenyezni ? Hiúsági kérdés? Vajon miért? Maguk miatt?...

Töltött szájú lányok! Miért csináljátok?

Mi volt az első alkalom amikor töltött szájat láttatok? Mennyi idősek voltatok? Csodálkoztatok? Tetszett? Milyen impulzusok vezettek oda, hogy megcsináltassátok magatoknak? Mit szóltok, amikor a kacsaszájú, virsliszájú kifejezéseket halljátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!