Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem ronda a műszemp...

Csak szerintem ronda a műszempilla?

Figyelt kérdés
Nő vagyok én is, de soha nem értettem azokat, akik műszempillát rakatnak. Főleg ha szép szempilláik vannak. Miért csináljátok, mi tetszik nektek annyira benne?
márc. 6. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon, de nagyon kevés olyat láttam, amire még azt tudtam mondani, hogy na ez nem is néz ki olyan rosszul. Szóval én sem értem, mi abban a pláne, ha egy hernyó mászik az ember lányának a szemén. 30N
márc. 6. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Látványos, meg minden, de általában igaz rá, hogy a kevesebb több lenne. Az a baj, hogy mérték nélkül használják.

Szerintem igazából a színpadi sminkhez tartozik, amikor valamiért cél, hogy a 8. sorból a túrkevei nyugdíjaskör bebuszoztatott nyuggerei is lássák a színházban, hogy a dívának micsoda döglesztő tekintete van.

márc. 6. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem itt statisztikai torzítás esete áll fenn.

Ami ocsadék módon van megcsinálva, azt látod, ami meg igényes és szolid arról meg nem mondod meg hogy nem igazi.

márc. 6. 10:07
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Láttam már olyan műszempillát, ami teljesen természetesnek hatott, csak azért tudtam, hogy mű, mert az illető 50 feletti volt és a mi korunkban már nincs senkinek ilyen szép természetes szempillája.

Láttam viszont olyat is, amitől majdnem felröhögtem, és ebből van a több. Az illető lehet, hogy nem látja, hogy mennyire természetellenes, vaskos, sűrű, hosszú, mintha egy kefe lenne a szemhéján, annyira szánalmas :-)

Ha pasi lennék én menekülnék az ilyen gagyi műmacák elől.

márc. 6. 11:45
 5/11 Metionin ***** válasza:
62%
Van szép igényes is, csak az nem olyan feltűnő mint azok a nagy tollseprűk ami most divat.
márc. 6. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy nagyon ritka, amelyik tényleg szép és igényes, ráadásul, mivel a alsó szemhéjat nem építik, csak a felsőt, így nincs olyan, amelyiken ne látszana egyértelműen, hogy nem igazi...
márc. 6. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem rengeteget tud dobni az arcon. Kár hogy olyan szociális fóbiás vagyok, hogy soha nem mernék bejelentkezni egy pillashoz...
márc. 6. 16:59
 8/11 A kérdező kommentje:

#7 szerintem az arcon egy ízléses smink is nagyon sokat dob, nem kell ahoz egy kefét a fejemre rakjak. Szerintem mindenki szép úgy ahogy van.

Én 20 vagyok, tini koromban szerettem sminkelni, de a barátom folyamat morrogott ezért, mert szerinte mű voltam, és ha valaki szép smink nélkül is az. Ezzel meg rájöttem, hogy minek is költök ennyi pénzt sminkekre, ahelyett azzal a pénzzel tudnék mást is kezdeni.

Persze vannak sminkjeim, de őszintén lassan két éve nem vettem és nem is tervezek venni.

Nemhogy műszempillát rakassak. Az annyira ronda, amikor valaki felrak egy rakatot, és úgy néz ki, mint egy befőttmosó.

márc. 6. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a nagyonsok d-sek rondák, amik olyan sűrűek, mint egy kefe, vagy egy hernyó, meg ami természetellenesen hosszú.

Nekem régen volt, természetes hatású, de csípte a szemem a ragasztó és a sokévi műszempillahordás után egy részen alig maradt utána saját pillám, évekbe telt, mire helyrejött.

Úgyhogy nem rakatok újat, marad a minőségi szempillaspirál.

márc. 6. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz. Amit csináltatnék szívesen az a szempilla lifting.
tegnapelőtt 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!