Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zöld szemhez milyen szemsmink...

Zöld szemhez milyen szemsmink áll jól?

Figyelt kérdés
Zöld szemem van, a közepében egy kis barnával, sötétbarna hajam, világos bőröm. A szemem külső sarka lefelé ívelő, rejtett a szemhéjam. A szemhéjfesték nem vonz, inkább a szemceruzákkal szeretnék kísérletezni. Hétköznapokon barna szempillaspirált használok, néha szemceruzát, abból is barnát. Mondják hogy a fehér megnyitja a szemet, de nem mindenkinek áll jól. A dmben láttam egy rózsaszínes szemceruza duo highlightert, de nem tudom jól állna-e. A trend it up 306os világoslila szemceruzája is megfogott, de abban sem vagyok biztos hogy jól állna, inkább a sötétlilát szokták zöld szemhez. Szerintetek milyen szemceruzát lenne érdemes kipróbálni?

okt. 29. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Sötétlila, burgundi, barnás rezes árnyalatok. De szemceruza a rejtett szemhéjon nem igazán opció, csak elsatírozva. A határozott ceruzás vonalak csak még jobban rejtetté teszik.
okt. 29. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Színelmélet. [link]
okt. 29. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

A zöld komplementer színe a piros, így az élénk vöröses, fuksziás, rózsaszínes árnyalatok erősítik fel leginkább.

Nekem is barnászöld a szemem. Amikor így sminkelek, szinte világít.

A barna, narancs a legrosszabb választás, mert letompít, elnyom, sokkal fáradtabbnak néz ki az arc.

Főleg úgy, hogy élénk tél vagyok, kizárólag a hideg, intenzív, színek passzolnak hozzám, ahol nincs helye a barnáknak.

okt. 29. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A hajad milyen színű, 3-as?
okt. 29. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ismerősöm és a szeme alját sötétre húzta ki: nagyon szép volt úgy.
okt. 29. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Zöld szemhejfesték és húzd ki tussal
okt. 30. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!