Mennyire megbízható a notino?
Figyelt kérdés
Szeretnék onnan rendelni arckrémet, sminkterméket és parfümöt, de hallottam, hogy állítólag hamis termékeket árulnak. Ez igaz? Egyszer rendeltem onnan La Roche-Posay arckrémet, de kipattogtam tőle, holott amikor a gyógyszertárban vettem, az rendbe rakta az arcomat. Egyszer pedig egy acrtejet rendeltem, ami meg volt romolva, szóval nem is tudom...sokan rendelnek onnan, meg reklámozzák is. Viszont annyi terméket meg tudnék venni onnan olcsóbban, mint a drogériákban. Tapasztalatok?dec. 2. 23:15
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Úgy ahogy. Én pár ezres terméket simán rendelek onnan, de drágábbat pont emiatt nem.
3/6 Ninell97 válasza:
Én parfümöt szoktam semmi gond vele, és valóban olcsóbb. Krémet és szempillaspirált eddig 2x rendeltem nem volt vele gond.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Én többször rendeltem már tőlük parfümöt,arcápoló terméket-vmit csak az egyedi csomagolásért-,és minden tök rendben v,semmi bajom nem lett a termékektől.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Notino nagyon jó, átszoktam oda a Douglas-ből.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Itt a gyakorin kívül még életemben nem hallottam vagy olvastam panaszt sehol a Notinóról olyan téren, hogy hamis termékeket árulna. Soha semmitől nem lett bajom sem azok közül, amiket megvettem drogériából/patikából is.
Ha valami egyértelműen romlott, akkor meg azonnal vissza kell küldeni. Le volt járva vagy be volt száradva stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!