Miért hullik ki a műszempillám?
1 hét után már alig marad néhány tincs pedig nagyon vigyázok rá
Mások dörzsölik a szemüket és úgy sem hull ki nekik,3 hétig szép
Az enyém miért ilyen? a saját szempillám hullott régebben, de az sem ilyen durvan. A pilla töveknél pedig látszik, hogy a sajátommal együtt hull ki. A végére már alíg marad saját szempillám, a mű meg szintén lejön

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Életemben először csináltattam. Korrekt áron tapasztalt szempillással. Szigorúan tartottam magam a 48 órás szabályhoz. Nem érte víz. Direkt nem fürödtem meleg vízben, hogy ne legyen a zuhanyzóban pára. Aludni is úgy aludtam, hogy nem feküdtem hasra. Nem piszkálgattam....
mindig amikor megtísztítom este egy fülpiszkálóval a La Rosche Posay Effaclar micellás géllel (nem tartalmaz olajat) elkezd hullani, kb 6-8 szál szemenként. Ez normalis, vagy mi lehet a baj?
Észrevettem ha a jobb oldalamon alszok több műszempilla hullik mint a bal,oldalamon
Vizes vattapamaccsal/fülpálcikával csináltam de sok kihullott. Köszönöm a tanácsokat! (Szemceruza,tus, esetleg szemhéjpúder)
1 hetes műszempillám eléggé hullik, kb napi 4-5x,2 szálakba, pedig vigyázok rá. Egyedül ma pl nagyon mélyen aludtam így nem tudtam kontrollálni az alvást, így reggel is tök sok szál kijött. De hát aludni kell. Mennyi hullás normális műszempillánál? 2D-s.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!