Valami szérum természetes szempillákra,úgy hogy műszempilla is van fent?
Lehet kicsit hülyén hangzik a kérdés,de szószerint értem.Műszempillám van és nagyon szeretem,de nem szeretném még leszedni őket,valami olyat keresek,ami erősíti a szempillákat,növeszti őket,használható szempillákra úgy is, hogy fent van a "mű".Persze ha a szempillák idő után úgymond lenőnének,a műt leszedném.Köszi.
(Szerettem volna ricinus olajat használni,de sajnos az azonnal oldja a ragasztót)

válasza:További kérdések:
Pár éve csinálom őket , van is végzettségem hozzá. Egyszerűen nem vesznek ékszert csak nagyon ritkán. Neten és személyesen is adom őket. De nagy ritka hogy veszik. Sajnos sokszor szét is szakad pedig jó minőségű amire rá fuzom a gyönygyöket. Gyönygy is jó minőségű....
Több forrásból is hallottam, de nem akarom elhinni. Állítólag nincs már önálló felfedezés, tesztcsík sincs kint, az óvó néni nélkül nem szaglászhatsz. Rég voltam már, kedvenc boltom volt, azt hiszem többet ide sem megyek, ha ez igaz.
Sötét, lila karikák vannak a szemem alatt. Ez főként genetika. Teljesen nem akarom eltüntetni, már azzal elégedett lennék, ha halványodna. De csak akkor használnék korrektort, ha mások ezt nem fogják kiszúrni (férfi vagyok).
Sose volt épített pillám, de vagy egy hete nagyon szeretnék. Ezek a stílusok szerintem nekem jól állnának. Valami ilyesmi kijönne havi nagyon max 10 ezerből? Jól tudom, hogy szabad sminkelni, kontaktlencsét hordani pillákkal? Olyanokat láttam a neten, hogy nem lehet...
Illetve mit ajánlana? Amit a Müllerbe meg lehet szagolni és ugy választani.
28 éves férfi vagyok és elgondolkodtam hogy milyen lenne egy kicsi karika fülbevaló. (Eddig még sosem volt, piercing sem) Olvastam hogy az első évben érdemes mindig bent tartani hogy ne forrjon összes a luk, viszont munkában meg van tiltva hogy ékszert hordjuk....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!