Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes műszempillát felrakatni?

Érdemes műszempillát felrakatni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nagyon ritka a szemöldököm. Múltkor lovas versenyre kaptam egy nagyon enyhe sminket meg pár szál ideiglenes műszempillát és jól nézett ki. Ezért most szeretnék tartósat. Érdemes megcsináltatni? Budapest környékén rak valaki fel fiúnak?

júl. 8. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szemöldököd ritka, miért pillákat csináltatsz, ami ráadásul még nőn is ronda szerintem, férfin meg egyenesen b**is...
júl. 8. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Pillát akartam írni, bocsi. Szerintem amúgy nem olyan csúnya, ha szépen megcsinálják.
júl. 8. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fontos neked a szempilla, akkor már miért nem használsz inkább spirált?
júl. 8. 18:18
 4/4 Metionin ***** válasza:

#3. Ha ritka neki, azt a spirál csak kihangsúlyozza.

Kérdező, lehet a másik kérdés is a tied de bármelyik szalonban felrakják. Egy ilyen pilla amúgy sem hosszútávú, az alatt a 2-3 hét alatt míg fent van, eldöntöd hogy megéri-e vele a macera, mert ugye ápolni kell, tisztítani, meg nem aludhatsz rajta stb. amikor meg elkezd hullani, ocsortányul néz ki.

júl. 9. 22:54

További kérdések:

Sminket csinál valaki Budapest környékén?

Júli. 23. este felé szeretnék egy tartósabb szolid sminket csináltatni. Lehetőleg Budapest környékén. 19F

Ez a műszempilla így működhet?

Van épitett 3D pillám. Jövő héten megyek esküvőre, és a pilláshoz majd csak 2 hét múlva megyek kb töltésre. Nem hullik nagyon a pillám, vállalható viszont látszik rajta már hogy nem tökéletes. Ha soros szempillát teszek fel így az működhet? A szemhéjamra ragasztanám a szempillatövekhez közel

Karika orr piercinget gyorsan kilehet cserélni átlátcó retainerre?

Egy karika orr piercinget szeretnék az orrom oldalába. A munkahelyemen alapból nem megengedett a viselése, de ezt még talán meg tudom beszélni. Viszont évente van egy nap ellenőrzés ami ideje alatt semmiféle képpen nem lehet látható. Szerintetek szúrás után 1...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!