Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Próbáltam egy csomó szempillaspirált, de semelyik se adott olyan eredményt amit szerettem volna. Semmit nem csinálnak, ugyanúgy néznek ki a pilláim mint előtte, max ad egy kis színt. Talán az essence get big! lashes spirálja volt még a legelfogadhatóbb, de annak nem tetszik a keféje, és csak néha tudok jó pillákat varázsolni magamnak. Nektek mi vált be? Esetleg bármi az essenctől? Nagyon szeretem a márkát, de az All eyes on Me, illetve az i love extreme spiráljaik nem csinálnak semmit.

aug. 5. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem speciel ez a kedvencem pár hónapja.

tegnapelőtt 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én lorealt meg bourjoist használtam szinte az összeset végig pròbáltam. Hatalmas kedvenc volt a paradise, volume million lashes. Igaz már évek òta nem használok spirálokat, viszont nekem az olcsò termékek spirál terén sosem váltak be.
tegnapelőtt 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Loreal Sky high most nagyon bejön. Előtte Catrice-t használtam évekig, az se volt rossz, de sokkal több kellett belőle ugyanahhoz a hatáshoz, a több réteg viszont már ragacsos lett. Ár/érték arányban klassz, de nem kiemelkedő.
tegnapelőtt 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Nektek hány parfümötök van?

Nekem 3db különböző évszakokra. Nektek menyi ami fölött pazarlásnak érzitek?

Keresem a megfelelő ajakterméket Nektek mi vált be? Mit ajánlanátok?

Manapság borzasztóan nagy a felhozatal és én nem nagyon értek hozzá. Ezért a ti segítségeteket szeretném kérni. Rúzst keresnék megfizethető áron ami: • tartós • fényes, de, ha minden kötél szakad a matt is megfelel • nem ragacsos, nem ragad össze a szám tőle •...

Miért van az hogy itthon Magyarországon nem annyira elfogadott az ha egy srác sminkel?

Szerintetek? Nektek van olyan magyar srác aki sminkel és szeretitek? Nekem Magyar Dezső és Mészáros Csaba

Műköröm ötleteket szeretnék kérni. Nektek milyen tetszik?

Nagyon sok ideje van majdnem folyamatosan műkörmöm. Nagyon szeretem és továbbra is szeretém hogy legyen, de kezdek kifogyni az ötletekből; amiyen ötleteim meg vannak azok nem túl konkrétak. Szóval a kérésem az lenne, hogy vagy írjatok ötletet vagy linkeljetek...

A Maybelline Rocket szempillaspirál nektek- akik olyat használnak, vagy jól ismerik a márkát- leolvad sport közben?

Azt tudom, hogy a nyári nagy melegben leolvadhatnak a nem vízálló szempillafestékek, de valahol hallottam, és nem tudom, hogy gyors sport közben leolvadhat e. Igazából lehet, hogy hülyén hangzott a kérdés, én nem tudom elképzelni, hogyan olvadhatna le, de azért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!