Nektek mi vált be?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem 3db különböző évszakokra. Nektek menyi ami fölött pazarlásnak érzitek?
Manapság borzasztóan nagy a felhozatal és én nem nagyon értek hozzá. Ezért a ti segítségeteket szeretném kérni. Rúzst keresnék megfizethető áron ami: • tartós • fényes, de, ha minden kötél szakad a matt is megfelel • nem ragacsos, nem ragad össze a szám tőle •...
Szerintetek? Nektek van olyan magyar srác aki sminkel és szeretitek? Nekem Magyar Dezső és Mészáros Csaba
Nagyon sok ideje van majdnem folyamatosan műkörmöm. Nagyon szeretem és továbbra is szeretém hogy legyen, de kezdek kifogyni az ötletekből; amiyen ötleteim meg vannak azok nem túl konkrétak. Szóval a kérésem az lenne, hogy vagy írjatok ötletet vagy linkeljetek...
Azt tudom, hogy a nyári nagy melegben leolvadhatnak a nem vízálló szempillafestékek, de valahol hallottam, és nem tudom, hogy gyors sport közben leolvadhat e. Igazából lehet, hogy hülyén hangzott a kérdés, én nem tudom elképzelni, hogyan olvadhatna le, de azért...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!