Melyik lenne jobb?
Még soha nem volt műszempillám. Most olyan időszak jön, amikor nagyon kell reggel sietnem, ezért gondoltam első körben egy 1D- s megoldásra.
A spirál nemcsak hogy idő, míg reggel felviszem, hanem az is zavar, hogy délutánra elmaszatolódik. A vízállót nem szeretem.
Most ez a dilemma: próbáljam ki az épített szempillát, vagy inkább vegyek egy drágább, minőségibb spirált? ( Eddig Manhattant használtam.)

válasza:

válasza:mi lenne, ha nem kezdenél bele "mű-dolgokba"?
tehát egyik sem!

válasza:2-es: emberek között dolgozom és ha nincs rajtam valami diszkrét smink, pláne ha koràn kelek, úgy nézek ki, mint akinek a sz@r is keserű 😄😄😄
Na, hát ez van, amúgy abszolút értem mire gondolsz.
De azért egy 1D nem egy nem tudom milyen 5⁴ D 😀

válasza:További kérdések:
Nekem smink nélkül így a 30as éveim közepére nagyon kiéleződött egy morcos/goromba tekintet, némelyik népszerű smink trend rá is erősít (még inkább mogorvának és szigorúnak tűnök). Pedig sokszor leszólítanak utcán ismerkedés szempontjából stb., de általában azért,...
Főleg septum piercinget szeretnék, és nem csak a sima patkót, hanem különlegesebbeket is akár. Sajnos amit az Apacsban vettem mintás septum bezöldült, pedig rendesen tisztítottam.
Eddig csak palettában találtam. Minél nagyobb kellene, természetesen lehetőleg olyan, ami nem pereg le és jól pigmentált.
Kis vékony flakonú volt, kék színű és 3 angyalka volt rajta és talán valami heavenly felirat is ami az illata lenne, sajnos a márka nem rémlik. Talán Secret, Madlene? Annyi biztos, hogy a savoya parkban vettem még régen. Nagyon jó illata volt és azóta nem találtam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!