Mi a véleményetek arról, ha valaki otthon is sminkel?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor full egyedül van, hanem amikor a barátjával, vagy vendégeik vannak...
Jah, és nem alkalmi smink, hanem korrektor, maximum szempillaspirál.
2014. máj. 6. 13:10
1/7 anonim válasza:
Nagy ívből teszek rá... arra is, ha akkor is kifesti magát, ha senki se látja az eredményt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gond vele, ha vendégek jönnek hozzánk, én is szoktam használni egy minimális sminket.
5/7 anonim válasza:
Egészségére...van olyan ismerősöm, aki alváshoz is kisminkeli magát...de még tus meg spirál meg minden...mondjuk neki ez lelkieredetű, és szerintem már túlzás, de az ő dolga...
6/7 anonim válasza:
Ha full egyedül vagyok, akkor nem teszek fel semmit. Ha azonban tudom, hogy jönnek vendégek, vagy akár ha csak a sarki boltba ugrom is le, a szempillaspirál alap. Nagyon mást egyébként sem használok (tehát ha egész nap járom a várost, akkor is max még szemceruzát teszek fel).
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!