Miért van ez? Miért érzem magam így? Mit csináljak? Tényleg nagyon nőcis? Illik a stílusomhoz?
Figyelt kérdés
Hiába szerettem gyerekkoromban a szemüvegeket,ma már maszkként tekintek rájuk,hiába kellene hordanom. Ma voltam szemészeten,kontrollra. Arra gondoltunk anyával,hogy a régi szemüvegemet nem hordtam,mert nagyon nőcis volt,legyen új. El is mentünk,megrendeltük ami tetszett,és jöttünk haza. A rendelt szemüveg stílusban egy kicsit cicásabb Ray Ban-ra hajaz. Már az üzletben is gondolkoztam,hogy vajon tényleg akarom-e? Alapból egy merészebb,keményebb stílusom van mint a többi lánynak,emellett még gamer is vagyok. Attól félek,hogy nem leszek önmagam...megint.2014. máj. 7. 19:54
1/1 anonim válasza:
nem egy szemüveg dönti el, hogy önmagad vagy-e. kontaktlencse megoldható nálad? képet esetleg linkelnél a régiről, meg az újról, így sajnos nem nagyon tudom elképzelni :(
de ha tényleg merész a stílusod, simán beleférnek a vagányabb szemcsik, a cicás ray bant pedig én személy szerint imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!