Westendben érdemes fülpiercinget csinaltatni? Fajdalmas? Ki az aki csinaltatott mar ott barmit is? Vagy aki tudd olyan helyet ahol erdemes lenne mert nagyon jol es fajdalommentesen csinaljak az megirhatná
Én a nyelvembe rakattam ott, mert éppen fent jártam Bp-n. Meg is bántam, mert rosszul szúrta be és fájt hetekig, így ki kellett vennem.
A Westend piercingesről és tetkósról is csak rosszat olvastam.
A sparnál van a fetish. Oda menj, ne a sz.r westend tattooba.
A piercing egyébként fáj. Ha nem bírod, ne csináltass.
*Elöljáróban annyit: nyilván mindenkinek meg van a maga véleménye, de k*rvára nem értem mi a sz*rért kell ennyire lehúzni a Westendes pc-seket...*
Az én véleményem a pc-s srácokról:
Csak ajánlani tudom a Westend Tattoo-t. 2014 óta visszajáró vendég vagyok. :D Nekik köszönhetően gazdagabb lettem 2 helixszel, egy tragusszal és egy köldök pc-vel. Illetve még tervben van 2 másik is, amik szintén ott fognak elkészülni. Sehol máshol nem csináltatnék piercinget és ezt úgy mondom, hogy igencsak a keleti országrészből utaztam fel mindegyikért, mert igen, megérte az a 200km. ;) Velem minden alkalommal nagyon jó fejek voltak, főleg a pc-s srácok, beszélgetnek az emberrel, megkérdezik, hogy minden rendben van-e a szúrás előtt, alatt, után, részletes tájékoztatást illetve egy kis kezelőkártyát is adnak minden egyes pc-hez, hogy tuti ne felejts el semmit. És persze nem utolsó sorban az összes pc-m ép és egészséges (a legidősebb 2 éves, a legfiatalabb 2 hónapos).
Komolyan, egy ilyen helyet, hogy lehet így lehúzni?!?!?!?
Valaki árulja már el mit lehet ennyire utálni azon a rajtuk, vagy eddig bunkók voltak és egy varázspálcával hirtelen jófejjé tették őket? X""""D Komolyan nevetséges amit műveltek...
#Btw: a tetkósokról nem tudok nyilatkozni, mert ahhoz ott nem volt szerencsém#
Előző vagyok XD
*azon a helyen
Egyébként a kérdés többi részére is kitérve: fájdalommentes nem lesz egy pc szúrása, max ha érzéstelenítéssel csinálják, de szerintem felesleges, mert annyira hamar benn van, hogy szinte észre sem veszed. Itt a srácok piszok gyorsan be tudják tenni. Nekem pl a tragus és a köldök voltak a leghúzósabbak, de túl lehetett élni, tényleg csak addig a másodpercig fájt még átszúrta, utána már semmi gond nem volt.
Az ár/érték arány pedig szerintem korrekt. Nem a legolcsóbb, de nem is adnak ki kontár munkát a kezeik közül, szóval még egyszer, én csak ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!