Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink állna jól nekem?...

Milyen smink állna jól nekem? Én milyen típusba tartozom?

Figyelt kérdés

Milyen színek állnak jól nekem az arcomon,ha az alábbi tulajdonságokkal rendelkezem?

Nehezen lebarnuló fehér bőröm van,egy picit "sárga",de inkább hideg árnyalatú.

Az arcom szinte mindig piros,rózsás.

Sötétszőke hajam van, barnászöld szemem (sötétkék kerete van,az alapszíne olajzöld,belül van egy barna csillag).

2016. jún. 21. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Még egy ebben jártas/szakértő is egy személyes találkozó alkalmával tudná pontosan meghatározni a színtípusodat. Például színes kendőket próbál a festetlen arcod elé természetes fényben.

A fénykép sem mindig az igazi, mert többféle fényviszonyban másmilyenek a színek. Ha egy picit is eltolódik a fehéregyensúly a fotón, fals lehet az eredmény. A festett haj is befolyásolhat.

Leírás alapján pedig szinte esélytelen eltalálni a színtípusodat.

2016. jún. 21. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
2016. jún. 21. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha napra mész, barnulsz vagy égsz? A csuklódon az ereid inkább zöldesek, vagy kékesek? Ha barnulsz, és zöldesek az ereid, akkor valószínűleg meleg tónusú a bőröd, ha égsz, illetve kékesek az ereid, akkor pedig valószínűleg hideg.
2016. jún. 22. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
a természetes smink mindenkinek jól áll
2016. júl. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!