NYX márka hol kapható?
Figyelt kérdés
Régebben a Müllerbe kaphatóak voltak NYX márkájú termékek, de már nem. Pesten megtalálható ez a márka valahol? Van külön boltja? Válaszokat köszönöm!2016. júl. 2. 20:38
1/8 anonim válasza:
A Blaha Lujza téri Europeumban levő Müllerben van. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod! Valamiért itt a pécsi Müllerbe már nincs, de akkor majd megnézem a Blahán:)
2016. júl. 2. 20:52
3/8 anonim válasza:
Szerintem minden Müllerben van. Mármint Pesten tuti.
4/8 molnaremese01 válasza:
Kivonult a Müllerből. Én online szoktam rendelni a Make Up Plaza-ból. Vagy külföldről.
7/8 anonim válasza:
Kivonult a müllerből, mert saját márka bolt fog nyílni... max ilyen megmaradt termékeket lehet még müllerekbe vagy rossmanokba kapni... És sajnos a termékek ára is majdnem megduplázódott, amióta nem kapható drogáriában. :S :)
8/8 anonim válasza:
Budapesten az Alleeban november 4.-en nyilik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!