Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 20 napos tetkóval elmehetek...

20 napos tetkóval elmehetek nyaralni?

Figyelt kérdés
Elmegyek nyaralni, és addigra a tetoválásom kb. 20 napos lesz. Érheti-e sós víz és tenger, vagy ez még problémás lehet? Már pár napja elkezdett hámlani, de egyébként szépen gyógyul.

jún. 8. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Tetováló mit mondott, mert gondolom, őt már kérdezted erről?
jún. 8. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig nem 100% gyógyult, ne menj vele se sós vízbe, se uszidába, se ne áztasd be, se ne égj le vele.

A teljes gyógyulás kb egy hónap, lehet meg lesz, lehet nem...

jún. 8. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem mondom azt, hogy megérdemelnél egy jó kis bőrbetegséget, de az biztos, hogy jó kis tanulópénz lenne
jún. 8. 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Tetoválom azt mondta addigra be gyógyul, de hát nem vagyok benne olyan biztos
jún. 9. 00:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tökre attól függ milyen minta, mennyire volt kompetens a tetkós és a te egészséged milyen.
jún. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Egy 4 napos varrott sebbel az alkaromon szerintetek nyugodtan elmehetek kerékpározni?

Egy 3 centis varrott sebről van szó, anyajegy eltávolítása miatt. Tudom, hogy nem szabad nagyon sportolni vagy megizzadni, de még másfél hétig várnom kell a varratszedésre és a szövettani eredményre, ami miatt nagyon-nagyon ideges vagyok és félek. Érzem, hogy lelkileg...

A munkáltatóm 15 napos felmondási időt határozott meg, ez idő alatt elmehetek táppénzre?

A másik kérdésem az lenne, hogy felmondási idő alatt behívhat egyáltalán túlórára, mert azt mondta kötelezően be kell mennem szombaton és vasárnap is, mert bele esik a 15 napba. És ha elmegyek táppénzre, akkor annyi nappal kitolódik, amennyit hiányzok munkából?

8 napos a tetkóm. Elmehetek vele uszodába?

már elkezdett lejönni rólla a seb. betűkből áll a tetoválás van olyan amiről már lejött a seb. baja lenne ha uszodába mennék vele?

Szerdán csináltattam egy tetoválást a lapockámra. Elmehetek vele pénteken egy egész napos programra?

Mire figyeljek oda? Kell még fóliázni? nem nagyon lesz lehetőségem cserélni a fóliát. Kibir egy fólia ugy 8 órát? Köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!