Mennyibe kerül ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne ez a tetoválás az írások nélkül és hol lehetne a legolcsóbban, de jó minőségben megcsináltatni Budapesten?
2014. máj. 12. 17:26
2/5 anonim válasza:
25 alatt hozzád se nyúlnak jobb helyeken, de ha elég az a minőség amiben ezt megcsinálták (=szar), akkor mehetsz olcsóbb helyre, ott tényleg meglesz 15-ből.
3/5 anonim válasza:
Ahol én tetováltatok, ott ez 12.000 forintba kerülne. Órabérben dolgozik a tetováló és ez kb 2 órából kijönne. 9 kerületben van, ha érdekel, megmondom ki az, és megnézheted a referencia munkáit. De ne ilyen minőségre számíts, ez elég gyér munka, sokkal szebben és jobban kidolgozza.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! itt nem a minőségre gondoltam, csak magára a tetoválásra, hogy ez lenne, persze egy kicsit átdolgozva..
2014. máj. 12. 23:14
5/5 anonim válasza:
#3 esetleg nekem is megsúgod privátban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!