Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiúk, ilyen tetkó lánynak?

Fiúk, ilyen tetkó lánynak?

Figyelt kérdés
Oldalamra szeretnék egy tetoválást, nem nagyot, körülbelül tenyér méretűt. Amerika kapitány pajzsot vagy logót, esetleg a Marvel feliratot, és vagy azt a szöveget, hogy 'Sometimes you have to believe that heroes exist' vagy azt, hogy 'If they hurt you, hurt 'em back.If they kill you, walk it off.'. De a környezetem és a családom azzal próbál lebeszélni, hogy ez fiú, nem fog rajtam tetszeni a fiúknak, plusz azért sem, mert "komolyabb" szakot tanulok, és ahhoz a foglalkozáshoz nem illik tetkó. Picit elbizonytalanodtam. Szerintetek is fiús/nem illik egy lányhoz?
2016. jún. 22. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lehet egy szöveg fiús, mint ahogy azt sem hogy "komoly foglalkozásnál" látják egy nő oldalát.
2016. jún. 22. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen a véleményen vagyok, mégis elbizonytalanítottak egy kicsit.
2016. jún. 22. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem támogatom a tetoválást, mindenki azt csinál a testével amit akar. Szerintem csináltasd meg, ha azt szeretnéd.

#1 voltam ismét

2016. jún. 22. 22:22
 4/7 Eszter76 ***** válasza:

Ha elbizonytalanítottak, akkor várj egy kicsit. Ha igazán akarod, nem tudnak elbizonytalanítani.

Abban pl. semmi fiús nincs, hogy 'Sometimes you have to believe that heroes exist' - ez egy teljesen uniszex mondat.

Nincs olyan, hogy "komolyabb" szakhoz nem illik, mert jobb esetben nem látják az oldalad munka közben. Akiknek nem lehet az pl. a hivatalos helyeken (pl. bank) ülő ügyintézők - de nekik is csak látható helyen nem lehet. Ezért van a legjobb barátnőmnek a fél háta kivarrva. :-) Azt nem látják az ügyfelek.

Amerika kapitány pajzsot, ilyesmit én nem tennék - nem csak azért, mert esetleg "fiús", hanem inkább azért, mert "kimegy a divatból" és 10-20-30 év múlva elveszíti a jelentését. A szövegek, jelmondatok, állatok, növények, nonfiguratív ábrák akárhány év múlva is (ugyanolyan) jelentéssel bírnak majd.

Gondold át, szerintem várj 1-2 hónapot legalább - és ha már nem vagy bizonytalan, akkor csináld meg. Nyáron különben sem túl nyerő, mert a friss tetkót kímélni kell (napfény, strand ilyesmi eleinte nem tesz jót neki).

2016. jún. 22. 22:46
 5/7 anonim válasza:

Király. Bocsi én lány vagyok, de azért válaszolok. Én is állati nagy marvel fan vagyok amúgy :D Mondjuk szerintem nem is az pajzs motívum király, hanem az idézetek.

Amúgy nem gondolnám, hogy fiúnak ne tetszene rajtad, ha csak abból indulsz ki, hogy nekem eddig minden fiú ismerősömnek baromira bejött, hogy marvel fan vagyok, jó persze egy tetoválás más, de nem gondolnám, hogy ne tetszene nekik. Nekem ennek a fiúknak/fiúdnak nem tetszik dumának inkább olyan szaga van, hogy le akarnak beszélni a tetoválásról és ez jutott eszükbe.

Más részről viszont mielőtt tetováltatsz gondold át jól. Én magam részéről azért is szavaznék a szövegekre, mert azokban van többlet jelentés is, nem csak filmekhez kapcsolódó. Plusz véleményem szerint egyik szövegben sincs semmi fiús, bár szerintem nem lenne semmi gond azzal sem, ha Amerika Kapitány pajzsa van egy lánynak az oldalára varrva.

Az oldaladon meg elég jól tudod takarni, ha arra van szükség a munkádhoz, ha meg nem látható helyen van, akkor nem gondolnám, hogy gond lehet belőle :)

Szóval szerintem gondold át tényleg jól és ha ezt akarod, ez az ami tetszik, akkor hajrá :)

2016. jún. 23. 23:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából a pajzsot azért szeretném, mert kiskorom óta képregényrajongó vagyok, és Amerika Kapitány a kedvencem. Jelentését nem vesztené, amíg élek rajongani fogok értük.

Amiket mondanak, meg tényleg azért, hogy a szüleim nem szeretnék a tetoválást.

Még adok magamnak egy kis időt, de ahogy telnek a napok, jobban kattog rajta az eszem, hogy minél egyedibb legyen, hogy csinálnám, szóval napról-napra biztosabb.

2016. jún. 24. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Menny profihoz és ne legyen nagy mert akkor lelehet szedetni plasztikai sebésszel ha nem tetszene.
2016. jún. 26. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!