Mit tegyek hogy legyen témánk?
Sziasztok! Van egy lány akivel facebookon beszélgetek. Mielőtt jönnének az oltások nem szoktam facebookon ismerkedni és nem ott élem az életem de még nem volt lehetőségem találkozni vele. Élőben mindenkivel elbeszélgetek akármeddig de facebookon valahogy nem.Kezdek kifogyni vele a témákból mert már szinte mindent végigbeszéltünk már hülye kérdést meg nem akarok neki feltenni.De utalgat rá mindig hogy jobban megismerne szeret velem beszélgetni stb. De valahogy már kezdek kifogyni a témákból.Jövőre egy suliba fogunk járni meg nem is lakunk messze egymástól kb 5-10 percre.Elhívni valahova meg még korainak tartom.Szóval ezért bízok a középsuliban hogy jobb lesz mert tudok vele találkozni és élőben sokkal könnyebb beszélgetni.Meg sokan írnak rá facen ez meg tovább nehezíti a helyzetet ezért bízok a középsuliban. Mondjatok ötleteket hogy legyen vele mindig témám vagy hogy miről beszélgessek vele facen. Jövőre már úgyis könnyebb lesz.
Köszi előre is!
kb 1 hónapig dumálgattam mostani párommal tavaly nyáron, sőt sztem annyi se volt, mikor elhívtam találkozni... Tatára lejött Bp-re csak ezért... de már 2 hét után is simán hívtam volna, csak még ennél is messzebb voltam tőle, ő hamarabb megoldotta h idejöjjön :D
érted? ha akar, elmegy veled :) ha azt mondja most nem jó, azt mondod, majd írjon ha akar, te megtetted a kezdeményezést... legfeljebb 2 hét után újra felhozod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!