Honnan tudom hogy azért nem ír mert nem ér rá vagy megunt és már más lánnyal beszélget?
Figyelt kérdés
Beszélek egy fiúval de mostanában nehézkesen ír vissza. Nagyon félek attól hogy már nem érdeklem és talált magának mást
17/L
2014. máj. 6. 10:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem wowozik, goodgamezik, vagy a redtube előtt épp Rád gondol.
Élőben nem tudtok beszélni?
2/2 anonim válasza:
Szia !:) nálam is pont ugyan ez a helyzet .. Probáld meg azt hogy nem irsz vissza neki mondjuk 1-2 hétig , ez beválhat , mert ha akkor is ir akkor érdekled de ha nem akkor sajnos hát ez van . Tudom nagyon sok idonek tunik de hidd el megéri én is ezt csináltam és hát én is megtudtam hogy mi is van akkor . Csak vigyázz arra hogy amiután lejárt az a pár hét kicsit flegmán irj neki .
Remélem tudtam segiteni , hogy ha bevált , ha jo , ha rossz az eredménye kerlek ird meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!