Debreceni pasik valaki randi? Esetleg kérhetek véleményt magamról? Őszintén?!
Halika.
17 éves vagyok. Szeretek sportolni,imádom az animéket,mit mondjak még?
Valamiért sosem jönnek össze a találkozóim,ezért most itt kérek tőletek őszinte vélemyént rólam!
Kép rólam: [link]
599778796740337_232858968_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azért mocsok egy világban élünk, ilyen felszínes és előítéletes egy csürhe bandát!
úgy méregetitek szegény lányt mint egy darab húst a hentesnél jó hogy nem már a rabszolgavásár küszöbét súrolja ez a véleményalkotás, ott vizsgálták még az emberek fogínyét is h egészséges-e.
Szerintem kedves kérdező szép lány vagy szívesen megismernélek. Bár szerintem 6 és az sokat számít.
Aki meg csak egy kép alapján tudja eldönteni azt h összejönne-e az illetővel azt nagyon sajnálom és kívánom h minden kapcsolata ennyire mélyüljön el.
Nem alkotok magamról véleményt hogy hogy nézek ki ezt döntse el magának mindenki.
Ui.: Miért csak a monitor mögött nagy mindenkinek a szája, egy szórakozóhelyen az ilyen emberek véleményem szerint behúzott farokkal sunnyognak részegen a jobbnál jobb nők között és egyet sem szólítanak le másnap meg posztolnak h mekkora fos buli volt :D
23/F
te már csak tudod :D
szívesen összefutnék veled h egy ilyen kijelentés után átszabjam a gondolkodásod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!