Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megeri ilyen lannyal ismerkedni?

Megeri ilyen lannyal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szituacio:Tetszik nekem egy lany...2 hete beszelek vele folyamatosan ( mindig en kezdem a beszelgetest)...

Tortenet:Buli,lany aki tetszik, reszeg haver (K.O)...Haver leborul a lany ele,es nekifog orditozni hogy o mennyire szereti...Erre mittennek en?Pisztoly fejhez,ravasz meghuz,HappyEnd...De sajnos nem tettem...Szoval a lany a haert felpofozta...Beszelek tegnapelott vele:O azota nm beszelt a reszeggel,es nem is fog...Mit hoz a sors...Ma a buszon osszefutok haverral...Kerdem hogyvan,mit csinal,minden oke...Egyszercsak sms...Bumm a lany aki nem beszel vele...Halk miafaszvan?!!?!?!?! hagyta el a szamat...Haver ramnez:Jah,csak beszelgetunk...Mondom joovan...Telefon elvesz sms-ek...Huuu...meg a csaj kezdett neki irni...Egy atomrobbanas ereje hasitott a fejembe...Azota nem beszeltem a lannyal...Szerintetek megeri meg foglalkozzak vele vagy varjam meg hatha o ir?Koszi elore is!

(bocsi a regenyert)

2014. máj. 6. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyarul

A csaj már vele flörtölget, jól érzi magát.

Te mit akarsz ettől? Le fog pattintani

2014. máj. 6. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
én nem értem miről van szó. fogalmazz már érthetően, összetett mondatokkal.
2014. máj. 6. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi...Van egy lany aki tetszik nekem...Egy haverom pedig (marha alkoholista nyomulos diszno) pedig ha odamegy hozza ,hogy o szereti,reszegen...a csaj meg elkergeti...Manapsag az a meno? :/ Es aztmondja nekem a lany,hogy nem beszel vele...Pedig de...Es akkor engem,aki rendesen,kedvsen probalok fele kozeledni,inkabb le se szar?:/
2014. máj. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!