Miért csinál ilyet egy srác?
Figyelt kérdés
Három napig csomót ír, viccelődünk, célozgat, aztán egy hete már egy büdös szót hozzám sem szól :(2014. máj. 6. 20:59
1/11 anonim válasza:
Lehet arra vár, hogy te is írj neki, ne csak ő teperjen... Nem?
2/11 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet, általában akkor hagyom az egészet, ha megunlak.
3/11 anonim válasza:
talán mert nem adtál pozitív visszajelzést
4/11 anonim válasza:
lehet hogy a 3 nap alatt ráébredt arra hogy nem kellesz neki, de más oka is lehet
a legjobb az lenne ha ráirnál te, nem veszitesz rajta semmit
5/11 anonim válasza:
Vazze,talán szólhatnál hozzá TE?!
6/11 A kérdező kommentje:
de az nagyon átlátszó lenne
2014. máj. 6. 21:13
7/11 anonim válasza:
Mi az hogy átlátszó? Téged ennyire nem nem érdekel ha írni is képtelen vagy neki? Ha nem írsz akkor honnan tudja hogy érdekel téged? Mi vagy te,valami akaratlan báb? Ha írogatnak akkor reagálsz de magadtól a kezedet nem tudod megmozdítani?
Ne legyél életképtelen.
8/11 anonim válasza:
Mi az, hogy átlátszó? Miért kell titkolni, hogy tetszik neked? Agyam elszáll...
9/11 A kérdező kommentje:
mert lehet, hogy én nem tetszem neki és nem akarom leégetni magam
2014. máj. 6. 21:31
10/11 anonim válasza:
inkább így égeted le magad. vagy csak azt gondolja, hogy téged nem érdekel, akkor minek teperjek tovább. nem látja esélyét a dolognak, így hagyta. van aki kitartóbb, van aki nem. hát írj rá, ha akarsz valamit. amúgy meg, ha ő ír az nem átlásztó ennyi erővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!