Társkeresőkön miért nem képesek normálisan
beszélgetni azok a lányok sem akik állítólag
érdeklődnek irántam?
Nyugi, a pasik is csak kétszavas mondatokban képesek kommunikálni, legalábbis a többség. Nálam ez egy szűrő, mivel én eleve a tartalmas beszélgetések híve vagyok. Aki erre nem képes, azzal nem szeretnék ismerkedni és ennyi. :)
2014. máj. 6. 22:46
1x én is felreg. egy társkeresőre, több száz levelet kaptam, a végén nehéz volt követnem az egészet, akik bejöttek volna távol laktak tőlem, nem tudtuk napi szinten tartani a kapcsolatot a távkapcs. meg nem müködött. Szerintem a lányoknak könnyebb ismerkedni, rengeteg levelet kapnak, és mindig változik, hogy kit választanának, személyes kapcsolat meg nehezen alakul ki mert messzebb laknak egymástól igy ellaposodik a kapcsolattartás. Megsérteni se akarja a lány akivel épp előtte lelkesen levelezett, de már lehet épp mással randizik. De biztos össze lehet jönni, de türelem és kitartás, szerencse kell hozzá, azért fiúk probálkozzatok.
2014. máj. 6. 22:50
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor Te kellesz nekem :) De komolyan. egy jó beszélgetésre miért képtelen valaki? Neten ezzel kezdődhet minden, mert ha azt írom csak higy tetszel van kedved randizni, a válasz előbb beszélgetnünk kellene nem? És akkor kukulás. Ki érti ezt.
14/19 A kérdező kommentje:
mármint a 11-es válaszoló :)
15/19 A kérdező kommentje:
12-es igazad lehet. pont ezért azok a lányok ki is esnek nálam akiknek naponta 100 látogatója van.
kérdező, 12-es vagyok, én is tök átlagos vagyok, akkor milyenek lehetnek akik nem kapnak több száz levelet, én azt hittem ez egy átlagos dolog, hogy nekem ennyien irtak..Sok sikert a társkereséshez, én töröltem magam..amit leirtam az én észrevételem, én akiknek csak röviden irtam azok tartalékok voltak..tehát türelmesen kivárni azért érdemes.
2014. máj. 6. 23:25
Lehet, hogy nem jössz be nekik és ezért pár szavas válasz van a semmi helyett. Mondjuk, ha face-en is bejelölnek nem hinném hogy ez a helyzet áll fenn.
Én levelezéskor mindig igyekezem bőszavú lenni, vagy lgealábbis részemről fenntartani egy társalgást. Van, akivel sikerült is, de volt azért hogy én is kifáradtam már, és jöttek a " valami téma?" kérdések, és na EZ az, ami nem jó. Ha neten ez van akkor élőben még cikibb a csend. Szóval az ilyen pár-szavasokat tényleg kerüld.
(Nekem is volt olyan, hogy utcán jött oda srác, beszélgettük, mondta hogy adjam meg a számom, de én elkértem a nevét és inkább bejelöltem neten. Ezután rám se írt, ha én írtam neki jöttek a tőválaszok. Na ez is most mi? :D )
2014. máj. 7. 00:04
Ne csak kérdezz, mesélj is valamit, amire lehet reagálni, és ha egyszer kapsz egy tartalmasabb választ, akkor hívd el.
2014. máj. 7. 00:12
# 13: Nem vagyok a te korosztályod. Nem tisztem védeni embertársaimat, de nyilvánvaló, hogy mindenkinek más a kommunikációs "szintje". Ha neked fontos a jó beszélgetés, akkor olyannal érdemes kezdeni, aki veled hasonló szinten van.
Neked meg azt kell megértened, hogy nem arról van szó, hogy valakinek ez jó-e, vagy sem, hanem erre képes! Nem rajta múlik, hanem szocializáltságon, iskolázottságon, kommunikációs kódon, stb. Nem fog tudni megváltozni valaki a "kedvedért", ezért olyat érdemes eleve keresned, aki megfelel az elképzeléseidnek.
2014. máj. 7. 00:15
Kapcsolódó kérdések: