Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki érti ezt a csajt, mi baja...

Ki érti ezt a csajt, mi baja velem?

Figyelt kérdés

társkeresőn láttam. irtam neki, visszaírt. felvettem facebook-ra kiderült hogy nagyon hasonló az érdeklődési körünk meg minden, és aznap 3 órát beszélgettünk is.mondta is hogy szimpatikus vagyok neki.mondta hogy mikor lesz fent legközelebb,örülne ha újra beszélhetnénk mihamarabb stb stb.azóta viszont szóba se áll velem.hogy is kérdezzem: ez normális?sztem nem az.legalább egy hagyj béként vagy valamit mondhatna.mi baja lehet? azonkívül hogy bunkó.de most komolyan ezt nem értem ilyen előzmények után.

f/21 ha ez számít valamit

2014. máj. 7. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, most miért te szenvedj az elmebajosokkal, inkább keress mást.
2014. máj. 7. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
igazad van de kíváncsi lennék mi játszódik le az ilyen emberek fejében.nem először fordul elő velem.kezdem úgy érzi csak az ilyeneket vonzom.
2014. máj. 7. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy valaki bemocskol a hátad mögött?

Biztonság esetére készíts egy másodlagos facebookot amit randizásra használsz és csak azok ismerik akikben nagyon is megbízol.

2014. máj. 7. 21:09
 4/8 anonim válasza:
Szerintem a fő oka az,h van neki párja és nem akart galibát h egy idegen pasival beszélget. Akkor jó voltál neki, mikor éppen egyedül volt.
2014. máj. 7. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
érdekes ötlet.erre még nem gondoltam.utána nézek.köszi
2014. máj. 7. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor meg mit keres társkeresőkön?azt hiszem jobb ha nem a neten keresgélek.
2014. máj. 7. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Megértelek. Senki se érti a nőket. :D Volt hasonló már velem is.

Nem is kell megérteni. Csak vannak, és kész. Szeretni kell őket. :D

2014. máj. 7. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Lehet, hogy nem tetszel neki mégsem annyira, főleg ha a szimpatikus jelzővel írt le és nem akart megbántani, vagy az a típus, aki képtelen az egyértelmű visszautasításra.

2. Elfoglalt mostanában, esetleg nincs internet közelben.

3. Meggondolta magát és már nem tartja olyan jó ötletnek az ilyen társkeresős ismerkedéseket.

4. Talált valaki mást, aki talán elérhetőbb - a közvetlen környezetében.

5. Nem komoly szándékkal regisztrált a társkeresőre.

2014. máj. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!