Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Milyen legyen egy 15...

Lányok! Milyen legyen egy 15 éves fiú hogy járni akarjatok vele?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.Ilyesmi korú lányok írjanak ha lehet.Személyiség,külső sportoljon-e valamit vagy amitől vonzó lesz számotokra egy fiú.

2014. máj. 7. 21:11
 1/10 anonim válasza:
Ez mindenkinek más. Valakinek ez jön be, valakinek az. Őszintén szólva, így nem tudom. Ha tudom, érzem, így nem tudom megmondani, mert ki tudja, miért szeretnék meg egy fiút. De hogy már a kérdésre válaszoljak, ne legyen páwa/swag típusú, se nagyszájú, illetve nekem az is számít, hogy valamiben jó legyen, amit kifejezetten szeret is. Személyiségileg azért ne legyen tapló. És az is fontos, hogy másokkal hogy viselkedik.
2014. máj. 7. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne legyenek konkrét elkepzeleseid. Nyilván van egy két dolog amit alapnak tartasz a baratommal, de ez szerintem nem így megy. Nekem is voltak elkepzeleseim, de aztán olyan sraccal jöttem össze, akiben azoknak csak a töredéke van meg, de mégis megfogott.
2014. máj. 7. 21:21
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi #2 #3 ment a zöld pacsi
2014. máj. 7. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Őszinte legyen, ez a legfontosabb!

Ebben a korosztályban a fiúk és a lányok is csak dobálják a szeretlek-et, és nem érzik a súlyát:)

Külső: legyen magasabb nálam, ne legyen páva, de azért adjon magára:)

2014. máj. 7. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Te milyen magas vagy #4? Egy lányt ismerek aki magasabb nálam :)
2014. máj. 7. 21:57
 6/10 anonim válasza:
Legyen őszinte, vicces, udvarias, magasabb nálam, kék v. Zöld szemű, szőke, és IMÁDOM ha egy srác focizik.
2014. máj. 7. 22:16
 7/10 anonim válasza:

Ne legyen pawa mint ahogy eddig irtak ne legyen az a nagyon vekony se dagadt hanem az a kozep tipus :D legyen stilusa :)

Belso: humoros,kedves,aranyos,oszinte es ne legyen gyerekes :P

2014. máj. 8. 19:43
 8/10 anonim válasza:

Nekem ideál lenne:

Ne legyen divatmajom, se modell, de normálisan nézzen ki, és azért adjon a megjelenésére.

legyen valami hobbija, megszállottsága.

Hallgasson Depeche Modeot.:D

Legyen vicces.

Éreztesse, hogy tetszek neki, és szüksége van rám, de ne fojtson meg. :D

Persze arra, hogy valaha lesz egy ilyen fiú 0,00001%-az esélyem. :D

Viccet félretéve, a legtöbb amit tanácsolni tudok, hogy találd meg önmagad, a megszállottságod a hobbid, vedd észre, mik azok az apró dolgok amiket szeretni lehet benned, akár képzeld el, hogy ezeket valaki úgy mondja, vagy írja neked. És add magad, érezd jól magad ezzel, és sose tagadd őket. Jönni fog, akit mindez "megőrjít". Mindenkinek ne akarj tetszeni, az borzalmas lenne!:) Sok sikert kívánok, mindehhez! :)

15/L

2014. máj. 9. 21:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Merre laksz előző?:D ilyesmi vagyok mint amit leírtál csak a zenei ízlésem más de a barátnőm kevéért meg hallgatnám azt is :)
2014. máj. 9. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne legyen páwa és a mai dívatmajmok(az alapvető adjon magára itt is érvényes). Fogadja el önmagát, és ne akarjon másoknak megfelelni. Legyen humorérzéke, mindig meg tudjon nevettetni. Legyen saját véleménye, így értelmesen is lehessen vele vitatkozni bármiről(vagyis ebben benne van hogy okos). Meg kedves, és ismeri az empátiát.

Az nem érdekel mit sportol, egyáltalán sportol-e, csak ne legyen kövér, ilyen átlagos. A túl kigyúrt is taszító.

Egyébként meg legyen közös témánk, szóval ami mindkettőnket érdekel.

A haj és szem szín meg hasonlók külön-külön nem számítanak sokat, majd az egész arcát látva tudom megmondani, hohy tetszik-e.

14/L

2014. máj. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!